A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

ОГОЛОШЕННЯ ПРО СКЛИКАННЯ 51-Ї СЕСІЇ СЕМЕНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 01.11.2019 08:18
Кількість переглядів: 564

Фото без опису

Відповідно до ст. 46 Закону України "Про  місцеве самоврядування  в  Україні", Семенівська селищна рада доводить до відома жителів громади та депутатів Семенівської селищної ради про проведення 51-ї ) сесії селищної ради що відбудеться 11 листопада 2019 року о 09:00 год. в приміщенні селищної ради (смт. Семенівка, вул. Незалежності 44а)

 

Порядок денний

П’ятдесят першої  сесії першого скликання

Семенівської селищної ради

 

 

  1. Про затвердження розпоряджень селищного голови виданих в міжсесійний період.
  2. Про внесення змін  до показників бюджету  Семенівської  селищної об’єднаної територіальної громади на 2019 рік.  додатки
  3. Про затвердження фінансового звіту за ІІ квартал 2019 року. додатки
  4. Про укладення договору оренди нерухомого майна комунальної власності Семенівської об’єднаної територіальної громади.
  5. Про затвердження Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних  актів Семенівської селищної ради на 2020 рік.
  6. Про звернення депутатів Семенівської селищної ради до Голови Верховної Ради України, Премєр-міністра Україи.
  7. Про затвердження Положення про преміювання працівників виконавчого комітетру Семенівської селищної ради, виплату їм надбавок і надання допомог. 
  8. Про внесення змін до штатного розпису будинку культури Семенівської селищної ради в смт. Семенівка.
  9. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства.
  10. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.
  11. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Усенку Леоніду Миколайовичу, для ведення  товарного сільськогосподарського виробництва.
  12. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу земельних ділянок у власність  громадян .
  13. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою для передачі земельних ділянок у власність громадянам.
  14. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель промисловості (для розміщення полігону твердих побутових відходів).
  15. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність  земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства .
  16. Про припинення дії договору оренди земельної ділянки із земель комерційного використання в смт. Семенівка по вул. Ціолковського, 4.
  17. Про передачу в оренду земельної ділянки із земель комерційного використання в смт. Семенівка по вул. Ціолковського,4.
  18. Про проведення земельних торгів у формі аукціону . 
  19. Про надання дозволу на   виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність   земельної ділянки для індивідуального садівництва.
  20. Про надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у користування громадян із земель сільськогосподарського призначення.
  21. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  22. Щодо відведення земельних ділянок  комунальної власності в землі загального користування.
  23. Щодо відведення земельної ділянки  у подальшому для проведення земельних торгів
  24. Інше.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора