A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ НА ВИЗНАЧЕННЯ ВИКОНАВЦЯ ПОСЛУГ З ВИВЕЗЕННЯ ТВЕРДИХ ПОБУТОВИХ ВІДХОДІВ НА ТЕРИТОРІЇ СЕМЕНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ (ОБ`ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ)

Дата: 06.11.2019 07:45
Кількість переглядів: 400

Згідно з рішенням виконавчого комітету  Семенівської селищної  ради  від 29.10.2019 р. оголошується проведення конкурсу на визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів на території Семенівської селищної ради ( об’єднаної територіальної громади).  Конкурс проводиться відповідно до вимог Закону України "Про житлово-комунальні послуги", Закону України "Про відходи", постанов Кабінету Міністрів України № 1070 від 10.12.2008р. «Про затвердження Правил надання послуг з вивезення побутових відходів» та № 1173 від 16.11.2011р. «Питання надання послуг з вивезення побутових відходів».
1. Найменування, місцезнаходження організатора конкурсу: Виконавчий комітет Семенівської селищної  ради Полтавської області, 38200, Полтавська область, смт.Семенівка, вул. Незалежності, 44 а.

2. Підстава для проведення конкурсу:  рішення виконавчого комітету Семенівської селищної ради  від 29.10.2019 р. " Про організацію проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів на території  Семенівської селищної ради (об’єднаної територіальної громади) ".


3. Місце і час проведення конкурсу, прізвище та посада, номер телефону особи, в якої можна ознайомитися з умовами надання послуг з вивезення твердих побутових відходів:


Місце:  приміщення виконавчого комітету Семенівської селищної ради Полтавської області 38200, Полтавська область, смт. Семенівка, вул. Незалежності, 44 а
 

Дата: 09.12.2019 р.


Час: 10 год. 30 хв.


Голова конкурсної комісії – Полупан С.М., 38200 Полтавська обл., Семенівський р-н, смт. Семенівка,  вул. Незалежності, 44 а.

 тел. 0992989915


4. Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу:


4.1 Наявність в учасника конкурсу достатньої кількості спеціально обладнаних транспортних засобів для вивезення твердих побутових відходів, що утворюються у житловій забудові та на підприємствах, в установах, організаціях на території Семенівської об’єднаної територіальної громади.

Наявність матеріально-технічної бази, технічний стан якої дозволяє забезпечити зберігання та охорону спеціально обладнаних транспортних засобів для вивезення твердих побутових відходів, здійснювати щоденний контроль за технічним станом транспортних засобів власними силами, виконання регламентних робіт з технічного обслуговування та ремонту спеціально обладнаних транспортних засобів, підтримання належного санітарного стану спеціально обладнаних транспортних засобів.

4.2 Вартість надання послуги з вивезення твердих побутових відходів.

4.3 Досвід роботи з надання послуг з вивезення твердих побутових відходів – не менше двох років.

4.4 Наявність та кількість працівників відповідної кваліфікації.

4.5 Наявність ліцензій та дозволів на надання послуги, якщо це передбачено чинним законодавством України.

 

5. Характеристика території, де повинні надаватися послуги з вивезення твердих побутових відходів:


послуги надають у межах території Семенівської ОТГ: населені пункти:                  смт.Семенівка, с. Тарасівка, с. Вереміївка, с. Карпиха, с. Веселий Поділ,                  с.Паніванівка.

- ___63____ багатоповерхових будинків;

- ___4348____ будинків приватного сектору;

- кількість контейнерних майданчиків – __відсутні___;

- кількість контейнерів об’ємом        – __відсутні____;

- кількість контейнерів встановлено індивідуально в приватного сектору, об’ємом   м3 –__відсутні_____штук;

- протяжність селищних доріг _100770______ км , із них _33658______ з твердим покриттям;

- середня відстань вивозу твердих побутових відходів до звалища твердих побутових відходів від межі селища, села –  смт. Семенівка - 4,25 км., с. Карпиха – 4,09 км., с. Вереміївка – 4,52 км., с. Тарасівка – 5,48 км., с. Веселий Поділ – 9,36 км., с. Паніванівка  - 8 км.


6. Характеристика об’єктів утворення побутових відходів за джерелами їх утворення:
 

- багатоквартирні житлові будинки:

- ____63____ шт.- в яких проживає ___1607_____ осіб, будинки з сміттєпроводами – відсутні

- ____10_____ багатоквартирні будинки обладнані централізованою каналізацією, _____будинків – вигрібними ямами, __53_____

- багатоквартирні житлові будинки обладнані ___відсутні____контейнерними майданчиками, на яких знаходиться ___-_____ контейнерів, об'єм контейнера – __-____

 

одноквартирні житлові будинки:

- загальна кількість - _4348______ будинків – проживає __5610______ особи;

 

підприємства, установи та організації:

- на території міста зареєстровано __18____ юридичних осіб, в тому числі __25___ бюджетних установ та організацій, __21___ приватних підприємця;

 

- характеристика під’їзних шляхів – асфальтоване дорожнє покриття.

 

- площа зелених насаджень : - 8,823 га.

 

- характеристика, включаючи потужність та місцезнаходження об’єктів  поводження з  твердими побутовими відходами (полігон ТПВ в смт. Семенівка): - 3,27 га.

 

7. Характеристика полігону твердих побутових відходів:


Селищне звалище твердих побутових відходів:

місцезнаходження – на віддалі  від селища -  4,25 км.

 

8. Способи, місце та кінцевий строк подання конкурсних пропозицій:


- Спосіб подання конкурсних пропозицій – особисто або поштою.

- Місце подання конкурсних пропозицій – 38200 Полтавська обл., Семенівський р-н, смт. Семенівка,  вул. Незалежності, 44а.

- Кінцевий строк подання конкурсних пропозицій – до 16 год. 00 хв. 06.12.2019 року.

- Конверти з конкурсними пропозиціями, що надійшли після закінчення строку їх подання, не розкриваються і повертаються учасникам конкурсу.

- Організатор конкурсу має право прийняти до закінчення строку подання конкурсних пропозицій рішення щодо його продовження. Про своє рішення, а також зміну місця, дня та часу розкриття конвертів організатор конкурсу повинен повідомити всіх учасників конкурсу, які подали документи на участь у конкурсі.

- Учасник конкурсу має право відкликати власну конкурсну пропозицію або внести до неї зміни до закінчення строку подання пропозицій.

- Конкурсні пропозиції реєструються конкурсною комісією у журналі обліку.

- Конкурсна комісія підтверджує надходження конкурсної пропозиції шляхом повідомлення учасника конкурсу про дату і час отримання конкурсної пропозиції та порядковий номер реєстрації пропозиції.

 

9. Способи і місце отримання конкурсної документації.


1) Способи отримання конкурсної документації: особисто або поштою.
2)
 Місце отримання конкурсної документації:  38200 Полтавська обл., Семенівський р-н, смт. Семенівка,  вул. Незалежності, 44а.

 

Виконавчий комітет

Семенівської селищної ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора