A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Реалізація проектів продовжується

Дата: 29.11.2019 10:25
Кількість переглядів: 313

Реалізація проектів продовжується

У селі Великі Липняги (Липнягівський старостинський округ) продовжується реалізація проекту "Капітальний ремонт будинку культури за адресою вул. Незалежності, 1 в селі Великі Липняги Семенівського району Полтавської області".
Загальна кошторисна вартість цього проекту станом на 20.05.2019 року становить 967,033 тис. грн. з яких з державного бюджету виділено 389,464 тис. грн. за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об'єднаних територіальних громад.
Наразі виконуються роботи по заміні покрівлі сільського будинку культури. Це останній з 4-х проектів, що реалізувалися у 2019 році по об'єднаних старостинських округах за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури ОТГ.
На сьогоднішній день в Семенівській об'єднаній територіальній громаді реалізовано проекти:
"Капітальний ремонт проїзної частини проїзду від вулиці Братів Шостопал до вулиці Миру в селі Греблі Семенівського району Полтавської області". Загальна кошторисна вартість проекту 670,700 тис.грн., з яких з державного бюджету виділено 470,700 тис. грн. та 200,000 тис. грн. виділено з місцевого бюджету.
"Капітальний ремонт даху будівлі загальноосвітнього навчального закладу I-III ступенів за адресою вул. Пролетарська, 17а в селі Веселий Поділ Семенівського району Полтавської області". Загальна кошторисна вартість проекту 1311,030 тис. грн. Вся сума коштів виділена з державного бюджету.
"Капітальний ремонт будівлі дитячого садка за адресою вул. Жовтнева, 135 в селі Степанівка, Семенівського району, Полтавської області". Загальна кошторисна вартість проекту 488,436 тис. грн. Вся сума коштів виділена з державного бюджету.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора