A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

ОГОЛОШЕННЯ ПРО СКЛИКАННЯ 52-Ї СЕСІЇ СЕМЕНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 03.12.2019 16:45
Кількість переглядів: 677

Відповідно до ст. 46 Закону України "Про  місцеве самоврядування  в  Україні", Семенівська селищна рада доводить до відома жителів громади та депутатів Семенівської селищної ради про проведення 52-ї ) сесії селищної ради що відбудеться 13 грудня 2019 року о 09:00 год. в приміщенні селищної ради (смт. Семенівка, вул. Незалежності 44а)

 

Порядок денний

П’ятдесят другої сесії першого скликання

Семенівської селищної ради

  1. Про затвердження розпоряджень селищного голови виданих в міжсесійний період.
  2. Про внесення змін  до показників бюджету  Семенівської  селищної об’єднаної територіальної громади на 2019 рік. (додатки)
  3. Про затвердження «Плану соціально-економічного розвитку Семенівської селищної ради (ОТГ) на 2020 рік» (додаток)
  4. Про затвердження лімітів використання пально-мастильних матеріалів та лімітів споживання енергоносіїв по  бюджетних установах Семенівської селищної ради на 2020 рік.
  5. Про перенесення до складу місцевого бюджету вартості незавершених капітальних інвестицій державного бюджету .
  6. Про затвердження фінансового звіту за ІIІ квартал 2019 року  про виконання бюджету Семенівської селищної  об`єднаної територіальної громади. (додатки)
  7. Про затвердження «Стратегічного плану розвитку Семенівської селищної ради (об’єднаної територіальної громади) на 2020 -2022 роки». (додаток)
  8. Про місцевий  бюджет Семенівської селищної ради (об’єднаної територіальної громади) на 2020 рік. (додатки)
  9. Про  затвердження  Програми зайнятості населення  Семенівської селищної ради (ОТГ) на 2020 рік.
  10. Про врегулювання договірних відносин щодо комунального майна  та продовження терміну дії договорів оренди комунального майна Семенівської об’єднаної  територіальної громади на 2020 рік.
  11. Про затвердження структури та штатного розпису Виконавчого комітету Семенівської селищної ради Семенівського району Полтавської області з 01.01.2020.
  12. Про затвердження структури та штатного розпису Виконавчого комітету Семенівської селищної ради Семенівського району Полтавської області з 01.03.2020.
  13. Про затвердження структури та штатного розпису Будинку захищеної старості Семенівської селищної ради на 2020 рік.
  14. Про затвердження структури Відділу освіти, сім'ї молоді та спорту Семенівської селищної ради на 2020 рік.
  15. Про затвердження штатних розписів комунальних закладів дошкільної освіти Семенівської селищної ради на 2020 рік
  16. Про затвердження штатних розписів клубних закладів Семенівської селищної ради на 2020 рік
  17. Про затвердження штатних розписів бібліотечних закладів Семенівської селищної ради на 2020 рік.
  18. Про затвердження та введення в дію структури і штатного розпису Центру соціальної підтримки  сімей та дітей Семенівської селищної ради на 01.01.2020.
  19. Про затвердження та введення в дію структури і штатного розпису Центру соціальної підтримки  сімей та дітей Семенівської селищної ради на 01.03.2020.
  20. Про встановлення селищному голові Семенівської селищної ради надбавки за високі досягнення у праці або виконання особливо важливої роботи, премії, розміру матеріальної допомоги для оздоровлення  та для вирішення соціально-побутових питань в 2020 році.
  21.  Про  припинення  права користування земельними ділянками
  22. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства
  23. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.
  24. Про затвердження технічної  документації із землеустрою та передачі земельних ділянок у власність  громадян.
  25. Про надання  дозволу  на  виготовлення  технічної документації із землеустрою  для передачі земельних ділянок  у власність громадянам.
  26. Про надання дозволу на виготовлення  проекту  землеустрою для передачі земельних ділянок сільськогосподарського призначення  у користування для городництва.
  27.  Про надання дозволу на   виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність  земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства.
  28. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки  приватної власності.
  29. Про поновлення договорів оренди землі сільськогосподарського призначення
  30. Щодо відведення земельної ділянки у подальшому для проведення земельних торгів. 
  31. Про внесення змін до договорів встановлення земельного сервітуту на земельні ділянки в смт. Семенівка по вул. Незалежності.
  32. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення.
  33. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації  із землеустрою щодо поділу земельної ділянки  комунальної власності.
  34. Інше

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора