A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Всесвітній день волонтерів

Дата: 04.12.2019 14:36
Кількість переглядів: 312

5 грудня весь український народ відзначатиме свято – Всесвітній день волонтерів. Це свято відзначається щорічно з 1985 року, коли Генеральна Асамблея ООН запропонувала урядам відзначати саме цей день, як день добровольця.

Волонтери — це багатство народу. Волонтерство засновується на добровільності, співчутті, солідарності з потребами та ідеями інших, а також глибокій повазі до людей.

Свій вільний час волонтери присвячують суспільним справам, беручи участь у всіляких акціях, програмах соціальної взаємодопомоги, культурного просвітництва тощо. Також цей день можна вважати святом людей, які допомагають персоналу дитячих будинків, лікарень швидкої допомоги і т.д. Досить часто волонтери ризикують своїм життям, беручи участь у ліквідації наслідків глобальних катастроф та природних катаклізмів чи інших надзвичайних ситуацій.

Волонтер — це покликання, спосіб життя. Волонтерська діяльність, як прояв милосердя і доброчинності, буде існувати доти, доки існує порядність, співчуття та відповідальність.

Наша земля багата на добрих і щирих людей – волонтерів. Сьогодні вони сприяють перемозі України та збереженню її державності, не чекаючи за це винагороди.

Шановні волонтери! Ми сердечно дякуємо кожному з вас за невичерпну жагу приносити користь суспільству, за чуйність і незламну віру у свій народ.

Бажаємо усім вам успіхів у всіх ваших починаннях, життєвих сил та міцного здоров’я.

Будьте щасливі і наповнюйте щастям і добром життя інших людей!Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора