Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

День працівників архівних установ

Дата: 23.12.2019 09:33
Кількість переглядів: 275

Щиро вітаємо з професійним святом працівників архівних установ, яке відзначається 24 грудня 2019 року.
Збираючи документальні матеріали, ви виконуєте важливу суспільно значущу справу - зберігаєте свідоцтва історичної пам'яті українського народу, об'єднуєте її нерозривним зв'язком з сьогоденням і майбутнім.
Вашими стараннями формується потужний інформаційний ресурс, який дає можливість широкому колу людей - вченим, історикам, студентам і тим, хто просто цікавиться історичною спадщиною, поповнити знання про свій народ і пройдений ним шлях, відчути героїчне минуле, перейнятися думками наших предків, відкрити маловідомі сторінки їх життя.
Упевнені, що ваш професіоналізм, розуміння високої відповідальності перед минулим, сьогоденням і майбутнім будуть і надалі запорукою дбайливого зберігання і примноження культурних цінностей і документальної пам'яті українського народу, ви і надалі будете збагачувати кращі традиції своєї професії, самовіддано і сумлінно служити обраній справі.
Від усієї душі бажаю вам міцного здоров'я, щастя, добра і нових успіхів у творчому пошуку. Нехай злагода і достаток панують у ваших родинах.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора