Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Використання бюджетних коштів на розгортання снігу

Дата: 06.02.2020 08:43
Кількість переглядів: 407

Шановні жителі Семенівки!

Виконавчий комітет Семенівської селищної ради доводить до Вашого відому , що у зв’язку з рясними снігопадами січня – лютого 2019 року витрачено значні суми на розгортання снігу. Питання використання бюджетних коштів нещодавно жваво обговорювалось в пресі та в соціальних мережах. Проаналізувавши ситуацію, яка склалася, виконавчим комітет Семенівської селищної ради 10.10.2019 та 28.10.2019 року оголошувався тендер на проведення процедури закупівлі «Послуги з розгортання снігу». Станом на 01.01.2020 року жодна організація в Україні не взяла в ньому участь. У значній мірі це пояснюється тим, що господарники не хочуть і бояться заключити договори з бюджетними організаціями.
Відтак, в разі значних опадів, розчищення вулиць Семенівки буде проблемою. Краща ситуація спостерігається у деяких населених пунктах громади, оскільки такі роботи проводяться частиною сільгоспвиробників, які є орендарями паїв, в рамках соціального партнерства.
Як ви пам’ятаєте, з минулорічних публікацій, розрахунки з ТОВ «Агріс» та СФГ «Дослідне», за роботи виконані ще у січні – лютому 2019 року, проведено лише у грудні 2019 року, що напряму пов’язане з бюджетними надходженнями. Виконавчий комітет Семенівської селищної ради висловлює подяку керівникам господарств, які чекали оплату за виконані роботи майже рік.
З метою попередження нарікань з боку жителів громади, повідомляємо, що виконавчим комітетом Семенівської селищної ради зроблено все можливе, з дотриманням норм чинного законодавства, щоб вчасно боротись з наслідками стихії, проте, на сьогодні, ситуація є невтішною.
Виконавчий комітет Семенівської селищної ради закликає всіх сільгоспвиробників, керівників підприємств, установ, організацій, приватних підприємців, хто має відповідну техніку, не лишатись осторонь цієї проблеми та проявити громадянську свідомість, за надані послуги оплата проводитиметься згідно укладених договорів.Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора