Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Звернення до громади

Дата: 14.02.2020 12:28
Кількість переглядів: 305

Шановні жителі громади!

Виконавчий комітет Семенівської селищної ради дякує кожному з вас, кого не залишають байдужими публікації в соціальних мережах, ваша думка є важливою і ми намагаємось врахувати всі зауваження. Проаналізувавши ваші коментарі стосовно стихійних сміттєзвалищ, хочеться сказати наступне: той факт, що такими стають подвір’я, де ніхто не живе, неодноразово обговорювався на сесіях Семенівської селищної ради. Депутатами селищної ради та спеціалістами виконавчого комітету проведена робота по виявленню господарів покинутих садиб. Кожна така ділянка є приватною власністю, в неї є, якщо не господар, то спадкоємець, важелів впливу на якого Семенівська селищна рада не має. Але ж тільки сусіди, поряд з чиїми домівками розташовані покинуті дворища, знають і бачать хто несе туди сміття.Сміття з вулиці Спортивної на вулицю Вишневу не несуть і навпаки. Проте, як правило, ми займаємо позицію «моя хата з краю», а відповідно ображатись маємо на себе.
Якщо ж вам не байдужий санітарний стан нашої громади, то ви маєте можливість звернутися до правоохоронних органів або до виконавчого комітету Семенівської селищної ради з метою виявлення винних і накладення на них адміністративного штрафу.
Для складання адміністративних матеріалів (протоколу про адміністративне правопорушення) на громадян за порушення Правил благоустрою території ОТГ, а саме за незаконне викидання сміття на вулицях та викидання побутових відходів населенням у неналежних місцях потрібно написати заяву про виявлені факти порушення з додаванням відповідних фото та відео матеріалів.
Крім того, при виконавчому комітеті Семенівської селищної ради діє адміністративна комісія, яка має такі ж повноваження. Розмір штрафу, передбачений ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення, є досить відчутним і заплатити 15,00 гривень за вивіз сміття з-під двору виявиться дешевим. Пам’ятаймо, що порядок у нашому спільному домі залежить від кожного жителя громади.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора