A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Розвиток та підтримка аграрного комплексу Полтавщини

Дата: 02.04.2020 09:58
Кількість переглядів: 244

В області діє "Програма розвитку та підтримки аграрного комплексу Полтавщини за пріоритетними напрямками на період 2020 року" (Рішення пленарного засідання двадцять другої сесії обласної ради сьомого скликання 19 жовтня 2018 №873) (далі Програма).
Підтримка передбачена для особистих селянських господарств, фермерських господарств, фізичних осіб-підприємців, приватних підприємств (учасники програми).
Рішенням тридцять першої сесії обласної ради сьомого скликання від 28 лютого 2020 року затверджено в новій редакції "Порядок використання коштів обласного бюджету на виконання заходів Програми розвитку та підтримки аграрного комплексу Полтавщини за пріоритетними напрямками на період 2020 року" (далі Порядок), якими визначено відповідальними за приймання документів учасників (по окремих напрямках Програми) уповноважених осіб виконавчих комітетів сільських, селищних та міських рад.
З Програмою та Порядком можна ознайомитись на офіційному сайті Департаменту http://apk/adm-pl.gov.ua/ в розділі "Розвиток села".
Форми відомостей осіб, які мають право на отримання фінансової підтримки, після затвердження, будуть розміщені на сайті Департаменту.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора