Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ГРОМАДИ!

Дата: 17.04.2020 09:28
Кількість переглядів: 320

Фото без опису

Виконавчий комітет СЕМЕНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ доводить до відома населення, що на виконання доручення голови Полтавської обласної державної адміністрації від 14 квітня 2020 року, даного на щоденному онлайн-брифінгу, щодо запобігання поширенню коронавірусної хвороби COVID-19 на території області, у Великодні святкові дні будуть вжиті додаткові обмежувальні заходи , що стосуються пересування громадян та їх перебування у громадських місцях, які діятимуть з 13:00 год 18 квітня 2020 року до 06:00 ранку вівторка 21 квітня 2020 року.
Якщо ми залишимось в наших оселях, то це не через слабкість, а через силу нашої віри, тому що ми, тим самим, покажемо приклад своїм ближнім, що ми дбаємо про них, і свідчимо про те, що наші оселі також є місцем молитви.
Зі світлим святом Великодня! Хай янгол-охоронець береже вас від усіляких негараздів. Хай сподівання будуть світлими, а щастя приходить у дім з кожною ранковою зорею. Хай життя ваше буде сповнене яскравими подіями, хай завжди будуть поряд вірні друзі і любляча родина.

Будьте здорові!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора