Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

15 травня 2020 року-Міжнародний день сім`ї

Дата: 14.05.2020 13:19
Кількість переглядів: 249

15 травня 2020 року-Міжнародний день сім`їФото без опису

Сім'я як основний елемент суспільства була і залишається берегинею людських цінностей, культури та історичної спадкоємності поколінь, чинником стабільності і розвитку. Завдяки сім'ї міцніє і розвивається держава, зростає добробут народу.

У всі часи за відношенням держави, а також за становищем родини в суспільстві судили про розвиток країни. Це тому, що щасливий союз сім'ї і держави — необхідна запорука процвітання і добробуту її громадян.

З сім'ї починається життя людини, тут відбувається формування її як громадянина. Вона є джерелом любові, поваги, солідарності та прихильності, те, на чому будується будь-яке цивілізоване суспільство, без чого не може існувати людина.

У світі багато чудес і дивовижних місць, але як би не було цікаво за сімома морями, людина завжди буде прагнути повернутися до свого домашнього вогнища, до своєї сім'ї. Всі скарби світу нізащо не зрівняти з ласкавими маминими обіймами, ніжним цілунком дружини і щасливою дитячою усмішкою. Вітаємо вас з Міжнародним днем сім'ї, будьте завжди здорові й щасливі, любіть і підтримуйте одне одного — цим ви обов'язково зробите світ трішечки кращим!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора