Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Витяг з Протоколу №1 від 23.06.2020 року

Дата: 24.06.2020 16:05
Кількість переглядів: 388

Виконавчий  комітет Семенівської селищної ради повідомляє, що,  23.06.2020 року, відбулося засідання комісії з конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора Семенівського НВК №1 імені М.М.Хорунжого. 

 

Оприлюднюємо витяг з Протоколу №1 від 23.06.2020 року:

 

СЛУХАЛИ:

По другому питанню:

Іванину Н.С. – секретаря комісії, яка  повідомила, що до комісії з конкурсного відбору надали документи два претенденти на зайняття вакантної посади директора Семенівського НВК №1 імені М.М Хорунжого.  Документи подали  Голодний  Василь  Петрович  та Дунай Олена  Миколаївна. Секретар комісії   запропонувала переглянути документи та визначити відповідність їх  вимогам Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти Семенівської селищної ради (далі Положення), затвердженого наказом Відділу освіти, сім’ї,  молоді та спорту Семенівської селищної ради за №55 від 18.05.2020 року.

За результатами розгляду документів претендентів на зайняття вакантної посади директора Семенівського НВК №1 імені М.М.Хорунжого прийнято відповідне рішення.

Ухвалили: допустити до участі у конкурсному відборі на заміщення вакантної посади директора Семенівського НВК №1 імені М.М.Хорунжого -  Голодного Василя Петровича, Дунай Олену Миколаївну.

Голосували: «за» - 6, «проти» - немає, «утримались» - немає.

Рішення прийнято одноголосно. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора