A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Громадські роботи – відбування покарання в умовах карантину

Дата: 30.06.2020 11:38
Кількість переглядів: 687

Фото без описуФото без описуГромадські роботи – відбування покарання в умовах карантину

З метою здійснення контролю за додержанням умов відбування покарання засудженими особами громадських робіт очільницею Семенівського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області майором внутрішньої служби Юлією Лут було здійснено перевірку відбування покарання клієнтами пробації, які відпрацьовують призначені судом громадські роботи за злочини невеликої тяжкості, за місцем проживання: при Семенівському КП «Благоустрій» та при Василівській сільській раді.

Так, 26.06.2020 року Юлія Лут спільно із начальником Семенівського КП «Благоустрій» Оленою Качан перевірили виконання клієнтом пробації скошування бур’яну на узбіччі дороги по вулиці Матросова в селищі Семенівка.

Так, 30.06.2020 року, спільно із сільським головою Василівської сільської ради Юрієм Романюком здійснили перевірку вирубання чагарнику клієнтом пробації на цвинтарі в селі Василівка. Перевіркою встановлено, що засуджені виконують роботи відповідно до складеного графіку роботи, без порушень трудової дисципліни.

Зазначимо, що громадські роботи полягають у виконанні засудженим у вільний від роботи чи навчання час безоплатних суспільно корисних робіт, вид яких визначають органи місцевого самоврядування. Таким чином, громадські роботи є хорошою дієвою альтернативною позбавлення волі, яка, на сьогоднішній день, використовується з метою перевиховання засуджених та допомагає зробити суспільство більш безпечним.

Так, в поточному році Семенівський районний суд одному засудженому до покарання у виді 240 годин громадських робіт, за ухилення від виконання даного покарання, призначив покарання у виді 1 місяця 4 дня арешту.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора