Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Про роботу соціальної служби

Дата: 12.08.2020 13:29
Кількість переглядів: 281

11 серпня 2020 року, Територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Семенівської РДА, згідно Договору позики від 11.08.2020 року передано 21 велосипед Комунальній установі "Центр надання комунальних послуг" Семенівської селищної ради. Згідно Акту передачі: 1 велосипед знаходиться у відмінному стані, 16- у задовільному, 4- у незадовільному стані.
Необхідність позички велосипедів викликана тим, що нова установа свою фінансово-господарську діяльність розпочала лише з 01.08.2020 року, а закупити завчасно велосипеди соціальним робітникам не було можливості. Але це буде зроблено найближчим часом. Певна робота вже проведена.
Судіть самі про турботу керівництва Терцентру про своїх підлеглих. Тож тепер цілком стає зрозумілим "занепокоєння" про соціальних робітників, які надають соціальні послуги жителям громади та які з 1 серпня 2020 року у повному складі (21 особа) прийняті в новостворену установу. З ними заключені безстрокові трудові договори (на відміну від попереднього місця роботи).
Головне, що жителі громади отримують соціальні послуги в тому ж обсязі. Станом на 12 серпня 2020 року забезпечено виїзд перукаря в населені пункти громади. Додалася нова послуга -прання білизни. Планується отримати ліцензію на надання медичних послуг та встановлення Терміналу самообслуговування для полегшення роботи зі сплати комунальних платежів. Отже, ми йдемо в ногу з сьогоденням.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора