Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Делегація від Семенівської ОТГ відвідала Оржицю для обміну досвідом

Дата: 08.02.2018 16:21
Кількість переглядів: 898

Фото без описуВчора, 7 лютого селище Оржицю відвідала делегація від Семенівської ОТГ в складі : в.о.старости Липнягівського старостату Ю. Стеценка та представника Семенівської селищної ради О. Коська .

У програмі візиту відбулася зустріч з керівниками та членами Оржицької ГО «Пошуково-патріотична організація «Меморіал» (голова О. Гнаток, старший групи Р. Павловський) які розповіли присутнім про структуру, функції, роботу та здобутки своєї організації.

Надалі зустріч було перенесено до Оржицького районного історичного музею де його працівники В. Боровський та Л. Мунько розповіли гостям про Оржицьке оточення 1941 року, про проявлену радянськими воїнами мужність та героїзм в надскладних умовах. Присутнім було продемонстровано оригінальні предмети того періоду: кулемет «Максим», гвинтівку Мосіна, парашут, спорядження радянського солдата та інші експонати періоду ВВв. Дякуючи за цікаву розповідь екскурсанти залишили позитивний відгук у книзі відвідувачів музею.

Дізнавшись, що в Оржиці перебуває делегація від Семенівської ОТГ, Оржицький селищний голова Олена Сидоренко запросила гостей на зустріч. Після цікавої змістовної розмови Олена Вікторівна передала в дарунок Семенівській громаді декілька книг «Звід пам’яток історії та культури України: Полтавська область Оржицький район».

            На прощаня Ю. Стеценко запросив доброзичливих господарів відвідати Семенівську ОТГ з дружнім робочим візитом.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора