Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Вітаємо з Днем працівників освіти

Дата: 29.09.2017 16:21
Кількість переглядів: 815

Фото без опису

Шановні освітяни Семенівщини, 
дорогі ветерани педагогічної праці!

З нагоди вашого професійного свята – Дня працівників освіти – прийміть щирі вітання та глибоку вдячність за подвижницьку працю, вірність обов’язку, відданість ідеалам добра, правди і гуманізму.

Ваша місія складна і почесна – ведучи своїх вихованців дорогою пізнання світу, давати перші уроки чесності і справедливості, виховувати відповідальних, свідомих громадян України. Адже саме педагогічна мудрість і висока професійна майстерність є обов’язковою передумовою формування інтелектуального і морального обличчя підростаючих поколінь. 

Переконані, що лише об’єднавши зусилля органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, усієї педагогічної громади Семенівщини, зможемо створити належні умови для отримання учнівською молоддю високоякісної освіти, сформувати досконалу модель надання освітніх послуг на усіх рівнях – від дошкільної освіти до вищої школи. 
Бажаємо всім міцного здоров’я і невичерпної енергії, затишку і достатку в родинах, нових творчих здобутків в ім’я кращого майбутнього Української держави. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора