A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Земельні торги в Семенівській ОТГ

Дата: 29.09.2017 16:29
Кількість переглядів: 728

Фото без описуЗемельні торги з продажу права оренди на дві земельні ділянки в Семенівській ОТГ

28вересня 2017 року в Семенівській селищній раді було проведено земельні торги з продажу права оренди на дві земельні ділянки несільськогосподарського призначення комунальної власності.

Організатор земельних торгів: Семенівська селищна рада. Проводило торги приватне підприємство «Регіональний інвестиційний центр аукціонів», директор І.Ірза.

На земельних торгах від організатора торгів був присутній заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів, голова комісії Сергій Миколайович Полупан.

 

Члени комісії:

Бардалим Антоніна Вікторівна – секретар селищної ради, заступник голови комісії;

Шквир Григорій Валерійович – начальник відділу земельних відносин, секретар комісії;

Жарікова Інна Миколаївна – спеціаліст 1-ї категорії юридичного відділу;

Синенько Валерій Дмитрович – депутат селищної ради;

Здор Світлана Сергіївна – депутат селищної ради.

Земельні торги проводилися на підставі рішення Семенівської селищної ради від 11 серпня поточного року, відповідно до Земельного кодексу України та інших нормативно-правових актів, що регулюють дані правовідносини, в присутності аукціонної комісії, утвореної організатором торгів, до складу якої входять депутати селищної ради. Очолює аукціонну комісію заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів С.М.Полупан.

Ведучий аукціону: Іван Сергійович Ірза.

Після прийняття селищною радою рішення про проведення земельних торгів з продажу права оренди на дві земельні ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, інформація про торги була розміщена на офіційному вебсайті Держгеокадастру.

            До визначеного строку подачі заяв для участі у торгах звернулися три юридичні особи та одна фізична особа-громадянин України, які відповідно до чинного законодавства мають право набувати у користування дані земельні ділянки, сплатили реєстраційний та гарантійний внески, подали всі необхідні документи, зареєстровані в якості учасників земельних торгів, представники учасників юридичних осіб та учасник фізична особа прибули на аукціон.

Коротка характеристика земельних лотів.

Дві земельні ділянки (лоти №№1 та 2), право оренди на які виставлено для продажу на земельних торгах, знаходяться в селищі Семенівка Семенівського району Полтавської області.

Земельні ділянки відносяться до земель комунальної власності , не є заставленими, арештованими, до них відсутні права третіх осіб, та вони не мають обмежень щодо продажу права оренди на них на земельних торгах.

            Цільове призначення обох земельних ділянок: для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

            Межі земельних ділянок визначені в натурі (на місцевості), (відповідні документи долучено до складу лотів).

            Учасниками оглянуто земельні ділянки, вини ознайомлені із документацією по лотах, що зафіксовано у відповідній заяві.

            Сучасний стан земельних ділянок має такий вигляд. (На екран було виведено зображення земельних ділянок).

            З умовами продажу земельних лотів учасники ознайомлені, а саме:

  • Стартовий розмір річної орендної плати по кожному лоту становить 3% від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.
  • Строк оренди кожної земельної ділянки – 25 років.

Лот № 1. Право оренди (річна орендна плата) на земельну ділянку площею 2га – для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, розташовану по вул. Незалежності, 2б-1, в селищі Семенівка . Строк оренди 25 років. Приймають участь учасники під №2 та №4. Стартова річна орендна плата становить 116761 грн.94 коп. Переможець ТОВ «ЕКОАГРО ФІРМА СЕМЕНІВСЬКА ЩЕДРА ЗЕМЛЯ», ціна продажу 119680, 99грн.

Лот № 2. Право оренди (річна орендна плата) на земельну ділянку площею 0,5 га – для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, розташовану по вул.. Незалежності, 2д, в селищі Семенівка. Строк оренди – 25 років. Приймають участь учасники під №1 та №3. Стартова річна орендна плата становить 29190 грн. 48 коп. Переможець ТОВ «АГРІС», ціна продажу 29920,23 грн.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису  

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора