A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

ОГОЛОШЕННЯ про скликання 22-ї сесії Семенівської селищної ради першого скликання

Дата: 06.09.2017 16:42
Кількість переглядів: 467

Фото без описуВідповідно до ст. 46 Закону України "Про  місцеве самоврядування  в  Україні", Семенівська селищна рада доводить до відома жителів громади та депутатів Семенівської селищної ради про проведення 22-ї сесії першого скликання що відбудеться 14 вересня 2017 року о 09:00 год. в приміщенні селищної ради, селище Семенівка, вул. Незалежності, 44а.

На порядок денний виносяться наступні питання:

  1. Про внесення змін до показників бюджету  Семенівської селищної ради об’єднаної  територіальної громади на 2017 рік.
  2. Про виділення коштів на придбання ігрових комплексів (гойдалок).
  3. Про внесення змін до обліку основних засобів.
  4. Про виділення коштів на проведення громадських робіт.
  5. Про виділення коштів на  КП «Благоустрій», та КП «Комунпобутсервіс».
  6. Про затвердження розпоряджень в міжсесійний період.
  7. Внесення змін до угоди про передачу міжбюджетних трансфертів (освітня субвенція).
  8. Внесення змін до угоди про передачу міжбюджетних трансфертів (додаткова субвенція)
  9. Про передачу Семенівській районній раді міжбюджетних трансфертів в 2017 році ( відділ культури, придбання муз. Інструментів).
  10.  Про передачу Семенівській районній раді міжбюджетних трансфертів в 2017 році.
  11.  Про передачу міжбюджетних трансфертів Семенівському відділенню Лубенської об’єднаної податкової інспекції ГУ ДФС у Полтавській області.
  12.  Про      затвердження     технічної    документації із землеустрою та передачі земельних ділянок у власність  громадян.
  13. Про   надання дозволу  на   виготовлення проекту землеустрою щодо   відведення у власність  земельних ділянок для ведення особистого    селянського    господарства.
  14. Про погодження технічної документації із землеустрою щодо  встановлення меж частини земельних ділянок на які поширюється право земельного сервітуту.
  15.  Припинити право користування земельними  ділянками.
  16. Про  продовження договорів оренди  землі в смт. Семенівка.
  17. Про надання  дозволу на  виготовлення  технічної документації із землеустрою      для      передачі земельних ділянок  у власність     громадянам.
  18. Про надання  дозволу на виготовлення  технічної     документації  із землеустрою для  передачі земельних ділянок у користування   громадян.
  19. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою для передачі земельних ділянок сільськогосподарського призначення у користування громадян.
  20. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації  із землеустрою  щодо  поділу    земельної  ділянки  комунальної власності сільськогосподарського призначення.
  21.  Про затвердження положень відділів виконавчого комітету Семенівської селищної ради та посадових інструкцій працівників.
  22. Про затвердження угоди про делегування повноважень відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Семенівської РДА Полтавської області.
  23. Про затвердження статуту НВК №1 ім. М.М. Хорунжого (в новій редакції).
  24. Про затвердження статуту НВК №2 (в новій редакції).
  25. Про затвердження розпоряджень селищного голови про надання матеріальної допомоги за період з 12.05.2017р. по 14.09.2017р.
  26. Про переукладання договору оренди приміщення по вул. Воїнів-інтернаціоналістів, 15 в селищі Семенівка.
  27. Про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки майна комунальної власності Семенівської ОТГ, яка буде передана в оренду.
  28. Про затвердження Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки комунального майна Семенівської об’єднаної територіальної громади.
  29. Про застосування при розрахунку орендної плати в кінотеатрі «Ювілейний» попередньої незалежної оцінки.
  30. Інші питання.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора