A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Інформація про грантову підтримку

Дата: 26.09.2017 16:56
Кількість переглядів: 854

Фото без опису

1.Перший конкурс молодіжних інновацій в Україні Youth Innovation Challenge in Ukraine U-Inn – це програма підтримки молодих людей у розробці та реалізації інноваційних ідей та проектів, які спрямовані на покращення стану з дотриманням прав людини та утвердженням демократії в Україні на місцевому рівні.

Інноваційні проекти на конкурс приймаються з 17 вересня по 11 листопада 2017 року. Для подання власного проекту потрібно заповнити форму на сайті uinn.org.ua. Перейдіть в розділ “Подати інновацію”) та зареєструйтесь в системі. Уважно заповніть всі поля в формі. Проект можна буде змінювати, редагувати до 11 листопада 2017 року.

Переможці U-Inn отримають менторську підтримку для розвитку своїх ідей та по 5 тисяч доларів (у гривневому еквіваленті) на їхню реалізацію. Конкурс молодіжних інновацій U-Inn реалізується Програмою розвитку Організації Об’єднаних Націй в Україні у партнерстві з Міністерством молоді та спорту України за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії в рамках проекту “Громадянське суспільство для посилення демократії та прав людини”.

Детальніше за посиланням: https://uinn.org.ua/pro-u-inn/shho-take-u-inn/

2. Програма «U-LEAD з Європою» прагне тісно співпрацювати з організаціями громадянського суспільства (ОГС/ГО), які сприяють реформі децентралізації на регіональному і місцевому рівнях та підтримують розвиток громад, та запрошує ГО подавати свої заявки про зацікавленість для участі в одному з чотирьох дводенних воркшопів, які відбудуться у Чернівцях, Львові, Полтаві та Дніпрі наприкінці жовтня та на початку листопада 2017 року.

Дедлайн – 29 вересня 2017 року.

В рамках такої співпраці U-LEAD готова надавати підтримку громадським організаціям у вдосконаленні їх кваліфікації з питань проектного менеджменту, а також допомагати їм у реалізації інноваційних проектних ідей, спрямованих на покращення рівня обізнаності процесу децентралізації та сприяння участі громадян у цьому процесі, зокрема – на рівні громад.

Воркшопи будуть присвячені наступним темам:

    Останні зміни, пов’язані з реформою децентралізації в контексті посилення місцевого самоврядування;

    Роль комунікацій та участі громадян для підтримки успіху реформи;

    Інструменти підтримки розвитку громад

    Обмін досвідом між організаціями.

U-LEAD запрошує до співпраці ГО з 22 областей України та з підконтрольних Уряду України територій Луганської та Донецької областей, які працюють в наступних сферах на регіональному та місцевому рівнях:

    Підвищення обізнаності громадськості про зміст і суть реформи децентралізації та реформ у сфері охорони здоров’я і освітній сфері;

    Фасилітація конструктивного діалогу між громадянами, державними та недержавними структурами;

    Посилення підзвітності державних інституцій через процеси участі громадськості;

    Полегшення доступу молоді та жінок до участі в управлінні та ухваленні рішень;

    Посилення розвитку громад та стратегічного планування у громадах;

    Підтримка економічного, освітнього, соціального та культурного розвитку громад;

    Підвищення якості надання базових послуг.

Заявки приймаються на електронну адресу iryna.voitsekhivska@giz.de

Форми заявки за посиланням http://sbiz.club/9431/anons-u-lead-zaproshuye-spivpratsi-gromadski-organizatsiyi/

3. Громадська спілка «Громадські ініціативи України» оголошує конкурс малих грантів.

Цей конкурс є частиною проекту «Підтримка місцевих НУО і громадянських ініціатив» який реалізується за підтримки Національного фонду в підтримку демократії. Дедлайн - 5 жовтня 2017 р.

Мета конкурсу: Активізація громад Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Закарпатської, Запорізької, Кіровоградської, Київської, Івано-Франківської, Луганської, Львівської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Тернопільської, Харківської, Херсонської, Хмельницької, Черкаської, Чернівецької, Чернігівської областей та АР Крим через  реалізацію соціальних міні-проектів, які б мали безпосередній вплив на місцеві спільноти, включали участь у проекті місцевих жителів, а також були реалізовані у співпраці з організацією або ініціативною групою з інших регіонів України.

Заявки приймаються від неурядових організацій, що спрямовують свою діяльність на розвиток місцевих громад та відкриті до співпраці з неурядовими організаціями та ініціативними групами з інших областей України.

Учасники конкурсу – громадські організації та благодійні фонди, дитячі та молодіжні громадські організації, а також їхні коаліції, мережі та об’єднання, ініціативні групи громадян у партнерстві з громадськими організаціями.

    Термін реалізації проектів – від 3 до 5 місяців.

    Розмір гранту – до 25 000 гривень

Заявки приймаються до 5 жовтня 2017 року включно.  Заявки, що надійдуть після 5-го жовтня 2017 року розглядатися не будуть.

Проекти мають бути реалізовані в період з 1 листопада 2017 р. по 31 березня 2018 року.

Детальніше за посиланням: https://gurt.org.ua/news/grants/40327/

 

Ірина Дудка, консультант з МЕР


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора