Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Вітання з днем працівників прокуратури

Дата: 30.11.2020 11:14
Кількість переглядів: 288

01 грудня-День працівників прокуратури України

Шановні працівники прокуратури та ветерани органів прокуратури !

Прийміть наші щирі вітання з нагоди Дня працівників прокуратури – дня тих, хто присвятив своє життя утвердженню законності та справедливості!

Сьогодні на органи прокуратури України покладаються надзвичайно важливі завдання, продиктовані новим історичним часом. Переконані, що разом ми здолаємо усі виклики, дамо достойну відповідь як відкритій військовій агресії Російської Федерації проти України, так і внутрішньому ворогу нашої держави - корупції.

Хочемо подякувати усім працівникам прокуратури за гідне і сумлінне виконання службових обов’язків, чиї досвід, ініціативність, принциповість та самовіддача сприяють стабільності та правопорядку в нашому регіоні, процвітанню європейської держави та захисту українського народу.

З почуттям глибокої вдячності також звертаємося до ветеранів, які примножили і зберегли прокурорські традиції та на сьогодні перебувають у строю, приймаючи активну участь у житті прокуратури.

У переддень професійного свята - Дня працівників прокуратури бажаємо усім миру, міцного здоров’я, родинного щастя, благополуччя, твердої віри у світле майбутнє України. Усіх земних благ вам і вашим родинам!

Слава Україні!Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора