Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

День вшанування учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС

Дата: 14.12.2020 11:16
Кількість переглядів: 323

Сьогодні, 14 грудня 2020 року, в День вшанування учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС, відбулось Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуурочисте покладання квітів до Пам`ятного знаку учасникам ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС в селищі Семенівка, селищним головою Людмилою Милашевич, заступниками селищного голови, керівниками структурних підрозділів, співробітниками виконавчого комітету та шанованими усіма жителями громади нашими героїчними ліквідаторами.

В житті українців Чорнобиль є незагоєною раною болю і втрат. Масштаби лиха та важкість наслідків стали найтяжчими в історії нашої планети. Героїзм ліквідаторів врятував мільйони українців, врятував світ. Ціною власного життя і здоров’я вони зупинили невидимого і підступного ворога-атома. На жаль, не всі вийшли з того пекла живими, багатьох з них не стало згодом.

Сьогодні ми вклоняємося перед мужністю, самовідданістю та високим професіоналізмом ліквідаторів. Також згадуємо тих, хто усвідомлено й мовчки жертовно віддав за нас найцінніше- своє життя.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора