Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Засідання постійної комісії з питань освіти, культури

Дата: 17.12.2020 08:42
Кількість переглядів: 280

Відбулось засідання постійної комісії з питань освіти, культури, духовного відродження, сім'ї, молоді та спорту Семенівської селищної ради (голова - Інна Календарь).

Було обрано секретаря та заступника голови комісії. Ними стали ЛюдмилаФото без опису Іващенко - секретар, Віктор Яровий - заступник голови.

Члени комісії підтримали проєкт рішення про початок ліквідації Біляківської, Богданівської, Василівської, Очеретуватської, Криворудської, Заїчинської, Устиміської, Рокитівської сільських рад шляхом їхнього приєднання до Семенівської ОТГ. Підтримали проєкт рішення про оплату праці працівників цих сільських рад. Також Віктор Яровий зачитав звернення до селищного голови Людмили Милашевич від Семенівської районної профспілкової організації освітян. У ньому містилося прохання знайти можливість працевлаштувати спеціалістів відділу освіти, молоді та спорту Семенівської РДА, які після реформи втратять роботу.

Голова комісії Інна Календарь зазначила, що це питання потребує додаткового детального опрацювання, і додала, що доцільно було б звернутися також і до Оболонської сільської ради, адже там тілько-но створюють власний відділ освіти. Тож вирішено було поспілкуватися з начальниками відділів освіти обох ОТГ, аби дізнатися про їхню структуру та вакантні місця.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора