A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Розпорядження селищного голови

Дата: 14.01.2021 13:18
Кількість переглядів: 620

СЕМЕНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

КРЕМЕНЧУЦЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ООБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

ПРОЄКТ РОЗПОРЯДЖЕННЯ

селищного голови

14 січня 2021 №8

Про запобігання виникненню надзвичайних ситуацій, пов’язаних з погіршенням погодних умов, мінімізації їх наслідків та реагування на них.

На виконання рішень Протоколу, № 2/21 від 13 січня 2021 року, Регіональної комісії з питань техногенно – екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Полтавської області, яка діє при Полтавській обласній державній адміністрації, направлених на мінімізацію наслідків, пов’язаних з погіршенням погодних умов

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. Затвердити перелік об’єктів тимчасового обігріву при перехолодженні та обмороженні, розташованих на території Семенівської селищної територіальної громади (Додаток 1).

2. Директору Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Семенівської селищної ради (Вакула Л.В.) зобов’язати соціальних працівників та соціальних робітників забезпечити виявлення на вулицях населених пунктів осіб, що потребують надання соціальної, медичної допомоги тощо з метою подальшого реагування.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника селищного голови Полупана С.М.

Селищний голова Л.П.Милашевич

Додаток 1

До розпорядження селищного голови

№8  від 14 січня 2021 рокуФото без опису

Перелік

об’єктів тимчасового обігріву при охолодженні та обмороженні, розташованих на території Семенівської селищної територіальної громади.

1. Комунальна установа «Центр надання соціальних послуг» Семенівської селищної ради (смт. Семенівка, вул. Добівська,12) та її структурні підрозділи розташовані в селах Біляки, Заїчинці, Крива Руда (Вакула Л.В.).

2. Комунальне підприємство «Семенівська лікарня» Семенівської селищної ради та Оболонської сільської ради (Романюк О.Л.).

3. Комунальне підприємство «Семенівський Центр ПМСД» » Семенівської селищної ради та Оболонської сільської ради та його структурні підрозділи розташовані в селах Біляки, Богданівка, Веселий Поділ, Степанівка (Мазанько Т.М.).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора