A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Перше пленарне засідання другої сесії

Дата: 15.01.2021 14:23
Кількість переглядів: 313

Сьогодні, 15 січня 2021 року, 0 10:00 год., у великій залі засідань адмінбудинку відбулось перше пленарне засідання другої сесії восьмого скликання Семенівської селищної ради, яке провела селищний голова Людмила Милашевич. У пленарному засіданні взяли участь 25 депутатів селищної ради, 2 депутати Полтавської обласної ради, керівники структурних підрозділів, громадськість, представники ЗМІ.  

До порядку деннного з урахуванням основних і додаткових було включено 28 питань, по 25 з них прийнято відповідні рішення. З двох питань рішення не прийнято, ще одне - про затвердження Регламенту Семенівської селищної ради - перенесене на розгляд наступного пленарного засідання другої сесії.

ПЕРЕЛІК ПИТАНЬ ПЕРШОГО  ПЛЕНАРНОГО ЗАСІДАННЯ ДРУГОЇ СЕСІЇ

СЕМЕНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ VIII СКЛИКАННЯ (15.01.2021), З ЯКИХ ПРИЙНЯТО ВІДПОВІДНІ РІШЕННЯ:

1.Про визнання повноважень депутата Семенівської селищної ради.

2.Про затвердження Програми забезпечення мобілізаційної підготовки на території Семенівської селищної територіальної громади на 2021-2025 роки.

3.Про затвердження Програми військово-патріотичного виховання, підготовки молоді до військової служби, пропагування військової служби за контрактом в Збройних Силах України Семенівської селищної територіальної громади на 2021-2025 роки.

4.Про затвердження розпоряджень селищного голови, виданих в міжсесійний період.

5.Про затвердження акту приймання-передачі Семенівського районного будинку дитячої та юнацької творчості.

6.Про затвердження акту приймання-передачі транспортного засобу (ВАЗ 2107).

7.Про затвердження акту приймання-передачі адміністративного будинку з гаражами за адресою: смт.Семенівка, вул. Незалежності,44.

8.Про затвердження акту приймання-передачі нежитлового приміщення, розташованого за адресою: смт. Семенівка, вул. Шевченка, 78а.

9.Про прийняття майна з державної у комунальну власність Семенівської територіальної громади.

10.Про надання згоди на прийняття основних засобів та інших необоротних матеріальних активів, що знаходяться на балансі Семенівської районної ради.

11.Про затвердження акту приймання-передачі транспортних засобів, що знаходяться на балансі КП «Семенівський центр первинної медико-санітарної допомоги».

12.Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу земельних ділянок у власність громадян.

13.Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадян.

14.Про затвердження детального плану території земельної ділянки для розміщення базової станції стільникового зв’язку.

15.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі земельних ділянок у власність чи користування громадян.

16.Про затвердження Програми підтримки діяльності громадської організації ветеранів Семенівської селищної територіальної громади на 2021 рік.

17.Про погодження Положення про відділення соціальної роботи центру надання соціальних послуг Семенівської селищної ради.

18.Про внесення змін до Програми розвитку фізичної культури і спорту населених пунктів селищної територіальної громади на 2021-2025 роки.

19.Про затвердження актів приймання-передачі закладів освіти.

20.Про внесення змін до складу постійних комісій Семенівської селищної ради.

21.Про затвердження Положення про помічника-консультанта депутата Семенівської селищної ради.

22. Про затвердження Положення про старост.

23. Про затвердження та введення в дію структури КУ «Семенівський районний краєзнавчий музей» Семенівської селищної ради.

24.Про внесення змін до показників бюджету Семенівської селищної територіальної громади на 2021 рік.

25.Про звернення депутатів Семенівської селищної ради до Кабінету Міністрів України щодо підвищення тарифів на природний газ та електроенергію.

Окрім цього, у питанні "Різне" виступили депутати селищної ради Валерій Книш, Сергій Семигреєнко, Василь Голодний, начальник відділу земельних відносин виконавчого комітету селищної ради Григорій Шквир, а також депутати обласної ради Володимир Куцовол та Олег Дядик, які зосередили увагу на важливих питаннях життєдіяльності громади та організації роботи депутатського корпусу і виконавчих органів.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора