Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Важлива інформація

Дата: 18.01.2021 13:41
Кількість переглядів: 467

Відділ освіти, сім’ї, молоді та спорту Семенівської селищної ради інформує, що у зв’язку з реорганізацією сільських рад та приєднанням закладів дошкільної та закладів загальної середньої освіти до відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Семенівської селищної ради зросли обсяги закупівель продуктів харчування.

На сьогоднішній день заклади освіти надають інформацію щодо необхідних обсягів продуктів харчування, які потрібно закупити. Зараз інформація узагальнюється і рахуються суми витрат по окремому продукту, як цього вимагає Закон України «Про публічні закупівлі». Більшу частину продуктів необхідно закупити шляхом проведення спрощеної процедури закупівлі або відкритих торгів згідно Закону України «Про публічні закупівлі».

Через великі обсяги постачання та зміну умов договору (закупівля по окремих лотах, підвіз продуктів харчування до закладів освіти) місцеві постачальники відмовилися від постачання продуктів харчування. На цей час проведено перемови та визначено постачальника, з яким буде укладено прямі договори.

Постачання продуктами харчування планується розпочати з 25.01. 2021 року.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора