Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

До уваги жителів Семенівської територіальної громади!

Дата: 18.01.2021 16:00
Кількість переглядів: 343

До уваги жителів Семенівської територіальної громади!Фото без опису

Управління соціального захисту населення та праці Семенівської селищної ради створено з метою надання якісних соціальних послуг жителям територіальної громади.

Відповідно до змін, внесених до нормативно-правових актів у сфері соціального захисту населення постановою Кабінету Міністрів України від 28 жовтня 2020 року № 1035 з 01 січня 2021 року на структурні підрозділи з соціального захисту населення територіальної громади покладаються функції прийому заяв та необхідних документів на призначення усіх видів соціальних допомог. На сьогодні існує більш як 70 видів соціальних допомог найбільш незахищеним верствам населення.

З 01 січня 2021 року функції з прийому документів на призначення всіх видів соціальних гарантій покладаються на органи соціального захисту територіальних громад.

Прийом заяв проводиться спеціалістами управління за адресою: смт. Семенівка, вулиця Незалежності, 44, кімната 207.

З 01 березня 2021 року заяви з необхідними документами приймаються посадовими особами управління виключно з формуванням електронної справи.

Зважаючи на велику кількість населених пунктів територіальної громади гостро постає питання щодо однаково високого рівня обслуговування населення, забезпечення їх потреби у отриманні соціальних гарантій та соціальних виплат. Створення управління дасть змогу реалізувати проект «Соціальна громада», що забезпечить, в подальшому, створення відділених робочих місць.

Метою Управління є забезпечення в межах визначених законодавством прав населення територіальної громади в сфері соціального захисту, виконання відповідних державних і місцевих програм соціального захисту та зайнятості населення, надання якісних соціальних послуг.

За період з 01.01.2021 року по 15.01.2021 року для проведення нарахувань та виплат до Управління соціального захисту населення Семенівської районної державної адміністрації передано 30 пакетів документів одержувачів усіх видів соціальних допомог.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора