A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Вибори кандидатів на посаду старости

Дата: 22.01.2021 08:13
Кількість переглядів: 315

ВчораФото без описуФото без описуФото без опису, 21 січня 2021 року, у селі Василівка та селі Брусове селищний голова Людмила Милашевич зустрілася із жителями двох сіл, аби почути думки місцевих мешканців стосовно кандидатів на посаду старости їхнього старостинського округу. Сходка відбувалася у приміщеннях будинків культури двох згаданих сіл.

З кількості зареєстрованих присутніх (а їх було 95 осіб у Василівці та 58 осіб у Брусовому) можна зробити висновок, що василівська громада та брусівська громада налаштовані на конструктивний діалог із місцевою владою. Люди прагнуть бачити на посаді старости авторитетного, досвідченого земляка, якому довірятимуть, і хочуть, аби з їхніми думками рахувалися органи місцевого самоврядування. Тож присутні на сходці обрали лічильну комісію з числа місцевих мешканців, яка проводила підрахунок голосів за кандидатів на посаду старости.

До речі, кандидатури висували також самі люди. За словами Людмили Павлівни: «Я, як і обіцяла, проводжу зустрічі з жителями населених пунктів, які нещодавно приєдналися до територіальної громади, аби налагодити з людьми плідну співпрацю. Громада — це кожен із нас, і кожен повинен брати участь у її житті. Ніхто краще за місцевих жителів не знає, хто достойний займати цю посаду. Староста завжди найближче до своїх земляків, тож саме їхню думку треба враховувати при його обранні».

У результаті обговорення та подальшого голосування василівці та брусівці віддали перевагу кандидатурі Людмили Рябич, за яку проголосували 74 особи. А за Юрія Романюка проголосували 58 осіб, Миколу Малого-21 особа.

Наостанок місцеві мешканці щиро подякували голові територіальної громади Людмилі Милашевич за бажання чути і рахуватися з думками людей та висловили сподівання, що старостою старостинського округу стане кандидат, якого вони підтримали.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора