A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Спроможна школа

Дата: 22.01.2021 08:24
Кількість переглядів: 275

“Спроможна школа”: за кошти субвенції на Полтавщині провели будівельні роботи у 7 закладах освіти??????????

?????? У 2020 році для Полтавської області було виділено 18 млн грн освітньої субвенції на реалізацію програми “Спроможна школа для кращих результатів”. Ці кошти спрямували на будівельні роботи у 7-ми закладах освіти.

Про це повідомили у Департаменті освіти і науки Полтавської ОДА.

???? Капітальний ремонт даху інтернатного приміщення провели в Чутівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів. На реалізацію такого проєкту виділені кошти в обсязі понад 960,1 тис.грн, у тому числі кошти державної субвенції – понад 817,0 тис.грн, кошти місцевого бюджету – 142,00 тис.грн.

???? Капітальний ремонт (енергомодернізація) будівлі Котелевської загальноосвітньої школи №4 І-ІІІ ступенів. На реалізацію такого проєкту виділені кошти в обсязі понад 726,8 тис.грн, у тому числі кошти державної субвенції – понад 651,6 тис.грн, кошти місцевого бюджету – 75,2 тис.грн.

???? Реконструкція підвального приміщення в Пирятинському ліцеї. На реалізацію такого проєкту виділені кошти в обсязі понад 1,9 млн.грн, у тому числі кошти державної субвенції – понад 1,56 млн.грн, кошти місцевого бюджету – 391,5 тис.грн.

???? Реконструкція будівлі Семенівського НВК №2 (тепломодернізація). На реалізацію такого проєкту виділені кошти в обсязі понад 5,88 млн.грн, у тому числі кошти державної субвенції – понад 5,0 млн.грн, кошти місцевого бюджету – 880,1 тис.грн.

Більше інформації за посиланням ???? https://bitly.su/T9s2kqTP

#ULEAD #ULEADwithEurope #шотамугромадПолтавщини

ULEAD з Європою / ULEAD with Europe ULEAD Полтавський регіональний офісФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора