Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Заслужений вчитель України

Дата: 25.01.2021 08:58
Кількість переглядів: 181

Указом Президента України №24/2021 «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня Соборності України» за значний особистий внесок у культурно-освітній розвиток Української держави, вагомі трудові досягнення, багаторічну сумлінну працю присвоєно почесне звання “Заслужений вчитель України ” КУЗУБУ Юрію Анатолійовичу – учителеві Семенівського навчально-виховного комплексу № 2 Семенівської Фото без описуселищної ради Полтавської області.

Юрій Анатолійович має 28 років стажу педагогічної діяльності. З них 21 рік викладає інформатику в Семенівському НВК №2. Учитель вищої категорії, учитель-методист, нагороджений нагрудними знаками «Відмінник освіти України», «Василь Сухомлинський», « Кращий за професією» ІІІ та ІІ ступенів, Грамотами МОН України. Його учні демонструють ґрунтовні знання з інформаційних технологій, щороку підтверджують їх на Всеукраїнських учнівських олімпіадах обласного та Всеукраїнського рівнів

Кузуб Ю.А. – керівник районного методичного об’єднання вчителів інформатики, автор численних методичних посібників, програм, член журі обласних олімпіад з інформатики та інформаційних технологій. Вніс значний вклад у ефективне впровадження програми Інтел «Навчання для майбутнього» в Полтавській області. Активний учасник обласних семінарів-практикумів по питаннях впровадження SТЕМ-освіти в навчальній діяльності шкіл, використання хмарних технологій, використання комплексів робототехніки. Веде активну громадську діяльність Користується заслуженою повагою та авторитетом серед учителів та учнів.

Педагогічний і учнівський колективи Семенівського НВК №2, батьківська громадськість щиро вітають Юрія Анатолійовича з присвоєнням почесного звання. Бажаємо міцного здоров’я, радості від вашої нелегкої праці, нових успіхів і звершень на педагогічній ниві.

Адміністрація, педагогічний, учнівський, батьківський колективи Семенівського НВК №2


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора