Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

До уваги жителів громади!

Дата: 29.01.2021 12:34
Кількість переглядів: 303

Фото без описуДо уваги жителів громади!

З 1 січня 2021 року документи для оформлення пільг на придбання твердого палива і скрапленого газу, передбачені п.31 Порядку надання пільг на оплату житлово – комунальних послуг, придбання твердого палива і скрапленого газу у грошовій формі, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17 квітня 2019 року №373 приймаються Управлінням соціального захисту населення та праці Семенівської селищної ради.

Пільга надається за місцем реєстрації на підставі:

- заяви;

- довідки про склад сім’ї із зазначенням відомостей про наявність у житловому приміщенні пічного опалення та/або кухонного вогнища на твердому паливі.

На сьогодні визначено граничні показники вартості твердого палива та скрапленого газу.

Звертаємо увагу, що громадянам необхідно зробити вибір між субсидією чи пільгами на тверде паливо та скраплений газ, оскільки згідно чинного законодавства у разі призначення субсидії, пільги з оплати житлово – комунальних послуг та придбання твердого палива та скрапленого газу особам, які зареєстровані (фактично проживають) у житловому приміщенні (будинку) у період її отримання не призначається. Тобто, у разі призначення субсидії громадянам із числа пільговиків у 2021 році, зазначені особи не матимуть права на отримання пільг на тверде паливо та скрапленого газу впродовж всього 2021 року.

Із заявами просимо звертатись за адресою: с-ще Семенівка, вул. Незалежності, 44, кімната 208.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора