A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Семінар для осіб, що перебувають на обліку в Семенівській районній філії Полтавського обласного центру зайнятості

Дата: 16.02.2021 14:52
Кількість переглядів: 297

Фото без опису

16 лютого 2021 року для осіб, що перебувають на обліку в Семенівській районній філії Полтавського обласного центру зайнятості начальник відділу «Семенівське бюро правової допомоги» Тетяна Новобранець за допомогою програми ZOOM провела семінар на тему: «Офіційне працевлаштування, трудова міграція та експлуатація праці. Шахрайтво при працевлаштуванні».

Завідувач сектору активної підтримки безробітних філії Тетяна Баранцова ознайомила безробітних з джерелами пошуку вакансій та способи їх застосування на практиці під час пошуку роботи.

Тетяна Новобранець повідомила присутнім про основні чинники, що спричиняють міграцію, наслідки трудової міграції, групи ризику торгівлі людьми.

Особливу увагу було приділено найвідомішим шахрайським схемам, які застосовуються злочинними посередниками та на що потрібно звертати увагу при працевлаштуванні та виїзді за кордон з метою працевлаштування, аби не потрапити у пастку шахраїв, де можна перевірити інформацію про посередницьку фірму, яка надає послуги по працевлаштуванню за кордон та інформацію про роботодавця.

Присутнім було повідомлено про можливість отримати правову консультацію звернувшись безпосередньо до відділу “Семенівське бюро правової допомоги” або зателефонувавши на номер відділу (05341) 91-2-43.

Крім того, роз’яснено про інші способи отримати безоплатну правову допомогу:

  • Зателефонувати за безкоштовним номером системи БПД 0 800 213 103. За цим номером надаються консультації та роз’яснення з правових питань, додаткові відомості про надання безоплатної правової допомоги тощо. Дзвінки зі стаціонарних та мобільних телефонів у межах України безкоштовні;

  • Скористатися мобільним застосунком «Безоплатна правова допомога», завантаживши його через Google Play чи App Store;

  • Потерпілі від домашнього насильства та свідки можуть отримати онлайн-консультацію юристів щодо захисту своїх прав, написавши у Телеграм-чат  «Правова допомога протидії насильству»;

  • Всі, кому потрібна правова консультація, можуть поставити запитання у месенджер Фейсбук-сторінки системи БПД;

  • Правові консультації також можна переглянути на довідково-інформаційній платформі WikiLegalAid, що розміщена за адресою wiki.legalaid.gov.ua. Платформа розроблена з урахуванням найбільш поширених звернень за безоплатною правовою допомогою, містить зразки документів та судову практику.

Відділ “Семенівське бюро правової допомоги” знаходиться за адресою:

смт. Семенівка, вул. Незалежності, 34; тел.: (05341) 91-2-43.

Прийом громадян щоденно з 09.00-18.00 без перерви. Субота, неділя — вихідний.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора