Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Державні гарантії в сфері зайнятості

Дата: 23.02.2021 15:55
Кількість переглядів: 272

Для ознайомлення із державними гарантіями в сфері зайнятості для осіб, які перебувають на обліку в Семенівській районній філії Полтавського ОЦЗ 23 лютого 2021 року проведено вебінар ????????? із загальних питань зайнятості за допомогою он лайн платформи ZOOМ.

???? Завідувач сектору активної підтримки філії Тетяна Баранцова ознайомила учасників із сучасним комплексом соціальних послуг, які надає служба зайнятості, перевагами легальної зайнятості ?????, ризиками нелегальної зайнятості ??????.

???? Серед активних інструментів сприяння зайнятості – послуги щодо пошуку підходящої роботи та сприяння у працевлаштуванні, в т.ч. і за допомогою актуальної бази вакансій в межах України https://www.dcz.gov.ua; організація тимчасового працевлаштування завдяки громадським та іншим роботам тимчасового характеру; організація професійної підготовки або перепідготовки з метою підвищення конкурентоспроможності шукачів роботи; профорієнтаційні послуги.

???? До участі у вебінарі долучилась керівник відділу Семенівське бюро правової допомоги Тетяна Нобранець, яка ознайомила слухачів із спектром послуг, які надає система безоплатної правової допомоги. Тетяна Олександрівна звернула увагу присутніх на електронні сервіси https://kap.minjust.gov.ua, за допомогою яких усі необхідні дані у вигляді витягів чи виписок, інформації ???? можна отримати в електронній формі не виходячи з дому, через мережу Інтернет.

???? Наприкінці зустрічі присутні мали змогу отримати відповіді на запитання.

Більше цікавої інформації читайте за посиланнями:

-

https://www.facebook.com/semeniwkaRCZ

- https://pol.dcz.gov.ua

#ДСЗ #Служба_зайнятості #ПолтавськийОЦЗФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора