A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Поіменне голосування п’ятого пленарного засідання другої сесії селищної ради восьмого скликання

Дата: 17.03.2021 15:22
Кількість переглядів: 734

       

Поіменне голосування – МИКОЛАЇВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

 

Оприлюднюємо протоколи поіменного голосування  з питань, внесених до порядку денного п’ятого пленарного засідання  другої  сесії Семенівської селищної ради восьмого скликання, яке відбулось 17 березня 2021 року:

  1. Про підтвердження зупиненого селищним головою рішення Семенівської селищної ради  № 174 від 24.02.2021 «Про вступ до Федерації футболу Полтавської області».
  2. Про внесення змін до показників бюджету Семенівської селищної територіальної громади на 2021 рік.
  3. Про затвердження Бюджетного регламенту проходження бюджетного процесу Семенівської селищної територіальної громади.
  4. Про затвердження залишків бюджетних коштів, переданих районним бюджетом, які утворилися станом на 01.01.2021 року.
  5. Про порядок складання, затвердження та контролю виконання фінансових планів комунальних некомерційних підприємств Семенівської селищної ради.
  6. Про затвердження звіту про виконання фінансового плану за 2020 рік КП «Семенівський центр ПМСД» Семенівської селищної ради та Оболонської сільської ради.
  7. Про закріплення території обслуговування за закладами загальної середньої освіти Семенівської селищної ради.  Питання знято з розгляду
  8. Про затвердження комплексної програми соціального захисту населення Семенівської селищної ради на 2021-2025 роки.
  9. Про  надання соціальних послуг у відділенні денного перебування  Комунальної  установи  «Центр надання соціальних послуг»  Семенівської селищної ради.
  10. Про затвердження тарифів на платні  соціальні послуги, які надаються  Комунальною установою «Центр  надання соціальних послуг»  Семенівської селищної ради.
  11. Про затвердження Програми надання безоплатної правової допомоги населенню Семенівської селищної ради Кременчуцького району на 2021 – 2025 роки.
  12. Про заходи по забезпеченню управління майном комунальної власності Семенівської селищної територіальної громади в особі Семенівської селищної ради.
  13. Про створення комунального закладу Центральний будинок культури Семенівської селищної ради.
  14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки із земель промисловості та передачу  її в оренду громадянину Верменичу Тарасу Володимировичу. 
  15. Про укладення на новий строк договору оренди земельної ділянки, що перебуває в оренді у громадянина Верменича Тараса Володимировича.
  16. Про укладення на новий строк договорів оренди земельних ділянок, що перебувають в оренді у фізичної особи - підприємця Степаненко Лілії Іванівни.  
  17. Про укладення на новий строк договору оренди земельної ділянки, що перебуває в оренді у фізичної особи-підприємця Гаврися Геннадія Васильовича.
  18. Про укладення на новий строк договору оренди земельної ділянки, що перебуває в оренді у приватного нотаріуса Литвин М.І.
  19. Про укладення на новий строк договору оренди земельної ділянки, що перебуває в оренді у фізичної особи - підприємця Степаненка Олександра Васильовича.
  20. Про укладення на новий строк договору оренди земельної ділянки, що перебуває в оренді у фізичної особи - підприємця Кравченка Валентина Сергійовича.
  21. Про укладення на новий строк договору оренди земельної ділянки, що перебуває в оренді у фізичної особи-підприємця Нетьоміна Олександра Ілліча.
  22. Про укладення на новий строк договорів оренди земельних ділянок, що перебувають в користуванні на умовах оренди в ПСП «Дружба».  
  23. Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадян.
  24. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу земельних ділянок у власність  громадян.
  25. Про резервування земельної ділянки комунальної власності,  у подальшому для відведення під кладовище.  
  26. Про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для створення громадських сіножатей та пасовищ.  
  27. Про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у подальшому для проведення земельних торгів у формі аукціону.
  28. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд .
  29. Про відмову у наданні дозволу на виготовлення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для сінокосіння та випасання худоби.
  30. Про надання дозволу на виготовлення проєктів землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства.
  31. Про відмову у наданні дозволу на виготовлення проєктів землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства.
  32. Про затвердження звіту про виконання фінансового плану за 2020 рік  КП «Семенівська лікарня» Семенівської селищної ради та Оболонської сільської ради.
  33. Про тимчасове делегування повноважень у сфері містобудування та архітектури.
  34. Про надання дозволу на виготовлення проєктів землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства (УБД)

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора