Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

ВІДКРИТТЯ МЕМОРІАЛЬНОЇ ДОШКИ РОМАНУ КАНДУЛУ

Дата: 26.03.2021 12:02
Кількість переглядів: 630

На Украине разбился военный вертолет, есть погибшие | ИА Красная Весна

НАЙКРАЩІ З КРАЩИХ ПАДАЮТЬ ВІД КУЛЬ, ГРУДЬМИ СВОЇМИ ЗЕМЛЮ ПРИКРИВАЮТЬ СУМНИМ НАБАТОМ В СЕЛАХ І МІСТАХ ЗВУЧАТЬ СЛОВА: «ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!».

      Сьогодні, 26 квітня, відбулося урочисте відкриття пам’ятної меморіальної дошки учаснику АТО, старшому лейтенанту, бортовому авіаційному техніку екіпажу війського гелікоптера Мі-2 Роману Кандулу, який 4 роки тому загинув під час виконання бойового завдання поблизу с. Малинівка Слов’янського району Донецької області.  Дошку встановили на фасаді Семенівського навчально-виховного комплексу №1 імені М.М. Хорунжого, в  якому навчався герой.

      Мітинг-реквієм проведено за участі керівництва громади, обласних депутатів, депутатів Семенівської селищної ради, представників  військового комісаріату, бойових побратимів з військової частини де проходив службу Роман Григорович, учасники бойових дій, педагогічного колективу,  небайдужої громадськості.

      До родини  загиблого Героя зі  словами подяки за сина, чоловіка, батька та справжнього воїна звернулася голова Семенівської селищної ради Людмила Милашевич. За словами Людмили Павлівни: «Сьогодні багато земляків бере участь  у війні  на Сході нашої держави, яка забрала не одне життя  воїнів саме із нашого району, що не вагаючись, стали на захист рідної Батьківщини.  Життя Романа Кандула завжди буде прикладом для всіх».

    Обласні депутати Володимир Куцовол, Володимир Ярошенко наголосили, що героїзм Романа Кандула вчитиме майбутні покоління школярів таким звичним, але часом надскладним людським якостям як гідність, повага, любов і вірність.

           Семенівщина завжди пам’ятатиме свого земляка, який віддав своє життя, захищаючи незалежність і  цілісність України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора