Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Весняний двомісячник благоустрою розпочато

Дата: 29.03.2021 13:41
Кількість переглядів: 454

   Вижницький коледж прикладного мистецтва ім.В.Ю.Шкрібляка :: Тиждень з  благоустрою територій розпочато Саме з приходом весни природа вдягається в яскраві зелені барви і люди теж прагнуть привести до ладу свої подвір’я, сади, вулиці та дороги.  З метою забезпечення чистоти і порядку, в рамках «місячника чистоти», в ОТГ розпочато роботи з благоустрою громади.

        З метою наведення порядку у громаді  закликаємо всіх жителів нашого селища та сіл,  керівників підприємств, установ, організацій, що діють на території селищної ради, представників бізнесу розпочинати роботу по прибиранню свої прибудинкових територій.

     Керівництво громади звертається з проханням підтримувати чистоту та порядок на кладовищах, не створювати хаотичних сміттєзвалищ, а сміття відносити до спеціально відведених місць.

     Закликаємо всіх жителів громади приєднатися до робіт з благоустрою, та впорядкувати свою території і по можливості надати допомогу тим, хто цього потребує.

      Отож закликаємо всіх громадян взяти активну участь у цих заходах. Не будьте байдужими – зробіть свій внесок у наведення чистоти у своїй малій батьківщині.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора