Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Перспективні плани-майбутнє громади

Дата: 09.04.2021 14:32
Кількість переглядів: 449

Фото без опису

На часі розмова селищного голови Семенівської селищної ради Людмили Милашевич із начальником відділу управління майном Семенівської селищної ради Володимиром Романенком.

Володимир Іванович зазначає, "Що проведення єдиної політики та підвищення ефективності управління комунальною власністю, сьогодні, в край необхідне. Потрібно систематизувати, згідно законодавства, розміщення всіх створених відділів у приміщенні адмінбудинку за адресою: вулиця Незалежності, 44. Зокрема, центру надання адміністративних послуг (ЦНАП), відділу соціального захисту та ряду інших".

Людмила Милашевич повідомила— « Сьогодні ми вирішуємо питання діяльності ЦНАПу, відповідно до законодавчих актів, зокрема щоб послугу було надано невідкладно та за одне відвідування кожного потенційного отримувача послуг».

На території громади є приміщення, які комерційно привабливі, також зазначає Володимир Романенко — « Ми повинні їх максимально зберегти, та розмістити саме в них необхідні відповідні служби. До кожного об’єкту потрібно підходити індивідуально».

Для прикладу, варто відзначити позитивну роботу робітника з комплексного обслуговування та ремонту будівель, споруд та обладнання Василя Липія з відділу управління майном. Саме він виконує роботу по благоустрою території Семенівського стадіону «Колос», тому позитивні зрушення будуть на користь громади та задля зміцнення фізичного здоров’я наших громадян».

Вкотре наголошуємо, що тільки злагоджена праця кожного і всіх-запорука успіху процвітаючої громади!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора