A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

ПРОВЕДЕНО ПЕРШИЙ ОГЛЯД КОМУНАЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ "СЕМЕНІВСЬКА ЛІКАРНЯ" ТА СЕМЕНІВСЬКИЙ ПМСД

Дата: 14.04.2021 10:00
Кількість переглядів: 402

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуПРОВЕДЕНО ПЕРШИЙ ОГЛЯД КОМУНАЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ "СЕМЕНІВСЬКА ЛІКАРНЯ" ТА СЕМЕНІВСЬКИЙ ПМСД

З приходом весни - роботи стає дуже багато, а на сьогоднішній день у територіальній громаді ще більше. Це насамперед- наведення належного санітарного стану прилеглих територій медичних закладів . Зокрема велика увага приділена комунальним закладам Семенівської селищної ради, адже більшість з них є стратегічними об’єктами.

З метою вивчення матеріально-технічної бази та стану будівлі за адресою смт. Семенівка, вул. Шевченка, буд. 78 (КП « Семенівська лікарня» (головний лікар Олександр Романюк) та Семенівський центр первинної медико-санітарної допомоги (директор Тамара Мазанько).

КП «Семенівська лікарня» функціонує з 1992 року, як центральний медичний заклад для надання медичної допомоги жителям громади. Сьогодні лікарня є спеціалізованим медичним закладом вторинного рівня у складі якого 7 відділень на 87 ліжок. Саме зараз, коли країна перебуває тривалий час на карантині, медичні заклади працюють у посиленому режимі.

При проведенні попереднього огляду будівлі, встановлено певний ряд недоліків, які потребують негайного реагування та вирішення: реконструкція вхідної частини (зокрема сходів), створення умов для забезпечення доступу пацієнтів з обмеженими можливостями, шляхом встановлення пандусів, проведення енергоефективних заходів через заміну дверних та віконних прорізів тощо.

Маємо надію на тісну співпрацю адміністрації лікарні з Виконавчим комітетом селищної ради, адже покращення якості надання медичних послуг жителям Семенівщини – одне з найпріоритетніших завдань сьогодення!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора