Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

НАРАДА З ДИРЕКТОРАМИ ЗАКЛАДІВ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ

Дата: 22.04.2021 14:36
Кількість переглядів: 494

    Фото без опису    Сьогодні, 22 квітня 2021 року, під головуванням Наталії Петухової,  начальника відділу освіти,  сім’ї, молоді та спорту Семенівської селищної ради відбулась нарада  з директорами закладів дошкільної освіти Семенівської  селищної ради.

     Участь в нараді взяли селищний голова Людмила Милашевич, спеціалісти відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Семенівської селищної ради, керівники закладів дошкільної освіти  Семенівської селищної ради.

     Нараду розпочали із виступу селищного голови — Людмила Милашевич,  відмітила про актуальність наради, обумовленою необхідністю проведення відкритого діалогу  з керівниками дошкільної освіти з питань організації освітнього процесу та напрацювання спільних дій щодо діяльності закладів на території громади.

     У ході наради учасниками було розглянуто низку важливих  питань.  Відмічено критичний стан демографічної ситуації в населених пунктах територіальної громади, який обумовлений відтоком населення із малих сіл та селища за кордон і до міст України, що призводить до ряду проблем. Саме через малокомплектність дошкільної мережі  виникає необхідність проведення оптимізації. Адже, сьогодні від  закладів дошкільної освіти  вимагається, насамперед, забезпечення якісних знань та ефективного використання бюджетних коштів.

       Крім того, учасники наради мали змогу поставити питання, як голові громади так і  фахівцям відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Семенівської селищної ради поспілкуватися між собою та обмінятися досвідом, який сприятиме підвищенню рівня організації освітнього процесу в закладах дошкільної освіти Семенівської селищної ради.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора