Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Третя сесія селищної ради: співпраця і прагнення вирішувати проблеми

Дата: 28.05.2021 13:22
Кількість переглядів: 742

Фото без опису28 травня відбулось пленарне засідання третьої сесії восьмого скликання, на розгляд якого було винесено 148 питань.

Незважаючи на такий насичений порядок денний, завдяки попередній конструктивній  роботі в постійних комісіях та поглибленому вивченню ситуації засідання пройшло злагоджено і виважено.

Основу розгляду склали земельні питання, яких нараховувалось майже 85 відсотків від загальної кількості. Прийняті рішення є життєвоважливими для громади. Не підтримали депутати лише  чотири із ста двадцяти семи  проєктів рішень в цій сфері, а саме:

  •  Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за межами с. Устимівка, для сінокосіння та випасання худоби на умовах оренди гр. Кривошиї І.С;
  • Про надання дозволу на   виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за межами с. Заїчинці, для сінокосіння та випасання худоби на умовах оренди гр. Бартошу Ю.Я; .
  • Про надання дозволу на виготовлення проєктів землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства за межами с. Великі Липняги;
  • Про надання дозволу на виготовлення проєктів землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства за рахунок земельної ділянки з кадастровим номером 5324588000:00:001:0659 площею 28,0000 га, розташованої на території  на території Семенівської селищної ради (на території колишньої Устимівської сільської ради.

Ще одне питання в контексті земельних відносин, яке виносилось на пленарне засідання,   було знято з розгляду.

Прийнято також інші рішення, які стосуються бюджету селищної громади, майнових питань, внесення змін до цільових програм.

Відбулась зміна в складі депутатського корпусу селищної ради: замість Ольги Мохун, яка достроково склала депутатські повноваження, депутатом став Олександр Сурков від політичної партії «Довіра». Його було обрано і головою постійної комісії з питань охорони здоров’я, соціального розвитку та соціального захисту. Новообраний депутат є директором КП «Комунальник», має великий попередній досвід  роботи в органах представницької влади.

У розділі «Різне» виступили депутати Валерій Книш, Сергій Семигреєко, Олена Хоменко, Олександр Сурков, які порушили важливі питання, внесли конкретні пропозиції для покращення роботи в окремих напрямах життєдіяльності.

Селищний голова Людмила Милашевич  висловила вдячність  депутатам за активну та результативну роботу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора