Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

День сіл Веселий Поділ та Паніванівка

Дата: 25.06.2021 09:50
Кількість переглядів: 526

Нарешті всі дочекалися довгоочікуваного відродження традиційних Днів сіл на Семенівщині. Відкрили естафету святкувань Паніванівка та Веселий Поділ. На прекрасне свято Трійці, гарного літнього дня тут відбулися масові народні гуляння. Аби відзначити храмове свято та День рідних населених пунктів, на території поблизу Паніванівського будинку культури зібралося чимало охочих. І не дивно, адже через карантинні заборони та обмеження минулий рік пройшов без улюблених кожним мешканцем нашої громади свят. Люди скучили за концертами і масовими заходами, адже саме ці хвилини відпочинку відволікали їх від буденності, дарували радість спілкування одне з одним і чудові хвилини позитиву від споглядання виступів артистів.

Щирими словами вітали всіх присутніх із імпровізованої сцени ведучі заходу Олена Перлова та Володимир Коваленко.

З найкращими побажаннями до місцевих мешканців та гостей заходу звернулися Семенівський селищний голова Людмила Милашевич і начальник відділу культури та дозвілля селищної ради Інна Календарь. Вони побажали всім присутнім достатку, радості, миру, любові, здоров’я.

Змістовну концертну програму для глядачів підготували місцеві аматори художньої самодіяльності. Як завжди, бурхливі оплески зривав кожен виступ зразкового хореографічного колективу «Фурор» (керівник — Олена Перлова). Свої музичні вітання дарували народний самодіяльний фольклорно-етнографічний ансамбль «Криниця» (художній керівник — Лідія Деркач, музичний керівник — Володимир Чернецький), Ігор Сажко та Лариса Венгер. Не обійшовся концерт і без виступів запрошених гостей. Як ведеться у нашого народу, на святкування завжди запрошують сусідів, тому привітати усіх із подвійним святом приїхали артисти Василівського будинку культури — хореографічний колектив «Леді денс». Судячи зі шквалу аплодисментів і вигуків: «Браво!», публіка сприйняла їхні виступи надзвичайно тепло.

Також усі бажаючі мали змогу поласувати смачними стравами у локації «Чарка-Шкварка». Для найменших жителів села було організоване цікаве дозвілля: дітвора бавилася на батутах, надувних гірках, каруселях та ласувала попкорном і солодкою ватою.

Завершилися гуляння запальною дискотекою.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора