A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Проведено міні-ярмарок вакансій 

Дата: 08.07.2021 13:19
Кількість переглядів: 460

Одним із способів прискорення працевлаштування клієнтів служби зайнятості є презентації роботодавців, ярмарки та міні-ярмарки вакансій. Так, фахівцями Семенівської районної філії Полтавського ОЦЗ    07 липня 2021 року організовано та Фото без описупроведено міні-ярмарок вакансій  для ТОВ «Глобинський м»ясокомбінат». На сьогодні у підприємстві наявні вакансії  укладальника-пакувальника, стікерувальника, формувальника ковбасних виробів, оператора механізованих та автоматизованих складів, водіїв автотранспортних засобів та ін.

Менеджер з підбору персоналу Ірина Майборода провела презентацію підприємства, ознайомила присутніх з специфікою роботи підприємства, вакансіями за якими здійснюється підбір працівників, оплатою праці, режимом та графіком роботи та надала інформацію щодо можливості працевлаштування вахтовим методом.

За результатами проведення міні-ярмарки вакансій одній з безробітних видано направлення на працевлаштування на вакансію  укладальник-пакувальник та ще одна особа отримала направлення на проходження медичного огляду на вакансію оператор механізованих та автоматизованих складів.

Більше цікавої інформації читайте за посиланнями:



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора