A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

АВТОМАТИЧНЕ СПИСАННЯ КОШТІВ З БАНКІВСЬКИХ РАХУНКІВ БОРЖНИКА – ОДРАЗУ ЗВЕРНИСЬ ДО ДВС

Дата: 08.07.2021 16:14
Кількість переглядів: 405

                                     Фото без опису

Громадяни, які мають борги по житлово-комунальних послугах чи не сплатили штраф, наприклад, за перевищення швидкості – кошти на банківських рахунках таких осіб можуть бути арештовані в автоматизованому режимі.

Оновлений алгоритм взаємодії державних/приватних виконавців з банківськими установами під час арешту рахунків боржників, що запрацював в Україні на днях, працює з виконанням судових рішень та рішень інших органів, які набрали законної сили і були пред’явлені до органів виконавчої служби на виконання. На сьогодні процедура арештовує банківські рахунки боржників в автоматичному режимі.

 Мешканці Семенівської та Оболонської ТГ можуть перевірити перебіг виконавчого провадження, стан арешту банківських рахунків чи наявність себе у Єдиному реєстрі боржників, звернувшись до Семенівського районного відділу державної виконавчої служби Полтавської області Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми). Контактний телефон установи: (05341) 91-6-38; смт. Семенівка, вул. Шевченка, 31 та за адресою електронної пошти: info.dvs@sm.pl.minjust.gov.ua

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора