Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Інформаційно-роз'яснювальна робота стосовно вакцинації від коронавірусної інфекції COVID-19

Дата: 20.07.2021 19:37
Кількість переглядів: 1387

Інформаційно-роз'яснювальна робота стосовно вакцинації від коронавірусної інфекції COVID-19Фото без опису

20 липня відбулася робоча нарада з питань вакцинації населення. У нараді взяли участь селищний голова Людмила Милашевич, заступник голови Кременчуцької райдержадміністрації Артем Даценко, керівник апарату Кременчуцької райдержадміністрації Таміла Самбур, начальник відділу з питань освіти, культури та охорони здоров’я Кременчуцької райдержадміністрації Оксана Семерянін та керівники установ, організацій Семенівської селищної ради.

Також на нараду були запрошені виконуючий обов’язки головного лікаря Семенівського Центру ПМСД Віталій Черевко. Оксана Семерянін провела інформаційно-роз’яснювальну роботу серед колективів про необхідність та безпечність вакцинації та ризики поширення коронавірусної інфекції COVID-19.

Виконуючий обов’язки головного лікаря Семенівського Центру ПМСД Віталій Черевко ознайомив всіх присутніх з перебігом вакцинації в громаді, зазначив що на території Семенівської територіальних громад на сьогоднішній день вакцина є в наявності і в достатній кількості від коронавірусної інфекції COVID-19.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора