A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Зустрічайте черговий електронний варіант щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник»

Дата: 02.08.2021 14:26
Кількість переглядів: 224

Фото без опису

Про найцікавіші новини із життя системи БПД Полтавщини  та найактуальніші юридичні коментарі читайте у липневому випуску щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник»

 

Безоплатна правова допомога на Полтавщині, які її можливості, основні орієнтири у роботі, які послуги можуть  отримати громадяни звернувшись до центрів з надання БВПД та бюро правової допомоги. Про це і не тільки читайте у черговому номері видання.

4-го липня в Україні відзначають День Національної поліції про те як відзначали своє професійне свято наші партнери – правоохоронці Полтавщини читайте у липневому випуску газети.

П’ятий рік поспіль громади Полтавщини об’єднуються, щоб перемогти та втілити в життя такі важливі й актуальні проєктні ініціативи в рамках конкурсу «Бюджет участі Полтавської області».  Про особливості ініціативи, умови участі  читайте у  матеріалі від наших партнерів – представників Полтавської обласної ради.

 XIII конкурс з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги як він відбувався на Полтавщині читайте  у матеріалах від фахівців Регіонального центру з надання БВПД у Полтавській області.

 Успіхами Пришибської громади Полтавської області ділиться її очільниця Валентина Городянко у рубриці «Життя ОТГ».

Електронні трудові книжки. електронні лікарняні, про ці та інші законодавчі новації інформують представники Головного управління Пенсійного фонду України у Полтавській області.

 У рубриці «Новини від партнерів» читайте  як завдяки фаховим діям представників прокуратури  вдалося захистити права місцевої громади Полтавщини.

 Про волонтерів системи БПД Полтавщини та  з  інформацією про  їх діяльність   можна ознайомитися у черговому випуску юридично-просвітницької газети.

Про свій шлях становлення як юриста у системі БПД та успішні практики захисту прав клієнтів розповідає очільниця Козельщинського бюро правової допомоги  Аліна Юрченко у рубриці «Людина права»

Про найцікавіші роз’яснення правового характеру дізнавайтеся з постійних рубриках видання: сторінка адвокат консультує, фахівці системи БПД консультують та консультації «WIKILEGALAID».

 У кожному номері видання читачі мають можливість  ознайомитися із зразками документів, прикладами успішної практики системи БПД, переглянути відеоконсультації фахівців системи БПД.  

З випуском щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник» можна ознайомитися тут.

Приємного читання!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора