Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

І ЗНОВУ СТАРТ: Семенівці взяли участь у спартакіаді в Котельві

Дата: 05.08.2021 14:11
Кількість переглядів: 343

 

Фото без опису

 З 27 липня по 02 серпня 2021 року в мальовничому куточку Полтавщини   селищі Котельви   була проведена після дворічної перерви обласна спартакіада з рекреаційних видів спорту .

У сосновому  лісі на березі річки Ворскла розташувався  туристичний наметовий табір  для людей з вадами здоров’я. На цей захід прибули представники Сум, Києва, Одеси та усіх районів Полтавської області.

Весело та жваво проходили змагання із рекреаційних видів спорту ( бочче, дарс, городки,бомбаскет, кульової стрільби та  спортивного  орієнтування).

Семенівщину представляла команда в складі: Третяка Є., Грек Л., Дяченко С., Божко М., Попович В. Змагання були результативні.  Додому команда повернулася з  грамотами  за 1  та 3 місце по бочче та дартсу,  2 місце – по спортивному орієнтуванню.

У завершальний день організатори разом з місцевою владою  провели  перший творчий фестиваль «Надворсклянські вечорниці». Усі зарядились позитивними емоціями і гарним настроєм.

Завдяки таким творчим фестивалям  ГО  «Асоціація людей з інвалідністю Семенівської селищної ради (ТГ)»  має потужний стимул для розвитку нових творчих  та спортивних досягнень. До таких заходів  долучаються  все більше людей  з  обмеженими можливостями, які потребують підтримки  та реабілітації.

   Дякуємо  нашим спонсорам,   які не байдужі до проблем   цієї категорії громадян  та завжди приходять на допомогу.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора