Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Селищний голова Людмила Милашевич провела щотижневу робочу нараду

Дата: 16.08.2021 14:39
Кількість переглядів: 226

Сьогодні, 16 серпня, Семенівський селищний голова Людмила Милашевич провела щотижневу робочу нараду за участю заступників голови, начальників структурних підрозділів виконавчого комітету селищної ради та керівників комунальних установ селищної ради.

У ході наради обговорили питання про стан щеплень населення громадян від COVID-19,  про стан правопорушень та злочинності на території громади за 7 місяців2021 року,  про діяльність служби у справах дітей по захисту прав та інтересів неповнолітніх та інше.

Заступник селищного голови Юрій Стеценко проінформував присутніх щодо епідемічної ситуації та ходу вакцинації жителів громади від COVID-19 на території громади.

Начальник сектору поліцейської діяльності №1 Відділу поліції №1 Кременчуцького РУП ГУНП в Полтавській області підполковник Руслан Кочерга доповів про стан організації та ефективності роботи з розкриття і розслідування кримінальних правопорушень. Детально зупинився на результатах роботи працівників сектору реагування патрульної поліції щодо виявлення кримінальних правопорушень.

 «За звітний період працівниками СРПП виявлено 11 кримінальних правопорушень, складено 691 адміністративний протокол,   зокрема, складено 23 адміністративних протоколи  за ст. 130 КУпАП», – зауважив Руслан Сергійович.

За словами  в.о. начальника служби у справах дітей Віти Новак, на первинному обліку служби у справах дітей перебуває 26 дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, з них:16 дітей-сиріт, 10 дітей, позбавлених батьківського піклування.

«Протягом поточного періоду знято з обліку 1 дитину, позбавлену батьківського піклування, у зв’язку з досягненням повноліття, підготовлено проєкти рішення  виконавчого комітету селищної ради щодо встановлення піклування над 1 дитиною, позбавленою батьківського піклування», — зауважила Віта Новак.

Обговорено питання підготовки та відзначення  Дня Державного Прапора України та  30-ої річниці Незалежності України. Крім того, наголошено на вжитті заходів з благоустрою населених пунктів, постачання та розрахунків за спожиту   воду, укладання угод на вивезення твердих побутових відходів.

Підводячи підсумки наради, Людмила Милашевич дала ряд доручень відповідальним особам для вирішення в межах своїх повноважень, а також наголосила на посиленні виконавської дисципліни і відповідальності під час виконання функціональних обов’язків.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора