A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Робота консультаційних пунктів доступу до безоплатної правової допомоги у населених пунктах Семенівської ОТГ

Дата: 11.08.2021 10:00
Кількість переглядів: 206

Фото без опису

10 серпня 2021 року з метою реалізації проєкту "Програма прискорення приватних інвестицій у сільське господарство" заступником начальника відділу “Семенівське бюро правової допомоги” Оленою Зайченко організовано роботу консультаційних пунктів доступу до безоплатної правової допомоги в селах Веселий Поділ, Заїчинці, Біляки Семенівської об'єднаної територіальної громади.

Актуальними питаннями у відвідувачів були земельні та інші питання правового характеру, зокрема: приватизація земельних ділянок для особистого селянського господарства та для будівництва будинку; встановлення меж земельної ділянки; укладення та розірвання договорів оренди землі; стягнення орендної плати за землю; оренда пасовищ; прийняття у спадщину житлового будинку та земельної ділянки; стягнення аліментів на утримання дитини; розірвання шлюбу.

В ході прийому було надано правові консультації та роз'яснення з поставлених питань. Також повідомлено про роботу відділу «Семенівське бюро правової допомоги» та можливість отримати правові консультації безпосередньо у відділі за адресою смт. Семенівка, вул. Незалежності, 34; тел.: (05341) 91-2-43, а також про можливість зареєструватися на сайті безоплатної правової допомоги в кабінеті клієнта за посиланням https://cabinet.legalaid.gov.ua/ та отримувати правові консультації он-лайн. Відвідувачі мали змогу отримати інформаційно-методичні матеріали з роз'ясненнями на правову тематику.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора