Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Шановні жителі Семенівської громади!

Дата: 17.08.2021 08:59
Кількість переглядів: 172

Фото без опису Управління соціального захисту населення та праці Семенівської селищної ради повідомляє, що триває робота, спрямована на виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 19.05.2021 року № 505 «Деякі питання питання призначення житлових субсидій».

Ми неодноразово наголошували, що сім’ям, які отримували житлову субсидію в опалювальному сезоні 2020 – 2021 років, житлова субсидія з травня 2021 року на наступний термін буде перепризначена автоматично без особистого звернення громадян.

Нові заяви необхідно подати сім’ям, яким субсидія надавалася:

- у грошовій безготівковій формі (тобто перераховувалися на рахунки надавачів комунальних послуг через АТ «Ощадбанк» );

- за фактичним місцем проживання осіб (орендарям житлових приміщень (будинків); індивідуальним забудовникам, будинки яких не прийняті в експлуатацію; внутрішньо переміщеним особам);

- без урахування окремих осіб з числа зареєстрованих у житловому приміщенні, які не проживають за місцем реєстрації (на фактично проживаючих осіб).

За даними відділення №1 Управління соціального захисту населення Кременчуцької районної державної адміністрації 529 домогосподарств громади підлягяють під дію вищевказаної Постанови, тобто повинні звернутися з новим пакетом документів. Якщо ж отримувачі житлових субсидій не звернуться до Управління соціального захисту населення та праці Семенівської селищної ради, то вони втратять своє право на їх отримання з 1 травня поточного року. Прийом документів проводиться до 31 серпня 2021 року.

Якщо майже всі жителі сільських населених пунктів громади, які користуються природним газом, уже переоформили житлові субсидії, то по Семенівці їх відсоток складає лише близько тридцяти.

Тому вкотре просимо всіх, хто має право на отримання житлових субсидій, звернутися до Управління соціального захисту населення та праці Семенівської селищної ради особисто або за телефоном: 050 69 34 854 для уточнення інформації по вашому домогосподарству.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора