A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Резюме стало обов’язковим атрибутом процесу працевлаштування

Дата: 08.09.2021 13:55
Кількість переглядів: 310

Фото без опису

В сучасних умовах резюме стало обов’язковим атрибутом процесу працевлаштування претендента на робоче місце. Вдало складене резюме ????– кращий спосіб самопрезентації роботодавцю і служить основою для запрошення вас на співбесіду.

???? Саме з метою інформування клієнтів служби зайнятості про можливість написання вдалого резюме 8 вересня 2021 року завідувач сектору активної підтримки безробітних Семенівської районної філії Полтавського ОЦЗ Тетяною Баранцовою було проведено вебінар на тему: «Секрети створення резюме: як скласти резюме, щоб досягти успіху».

???? Під час заходу присутні дізнались, що основна мета резюме – привернути увагу до себе, при першому знайомстві, справити сприятливе враження й спонукати роботодавця запросити на співбесіду ????.

Слухачів вебінару ознайомлено з структурою резюме та основними вимогами до написання резюме; метою складання супровідного листа, основним завданням якого є показати, чому саме шукач підходить на дану вакансію, чому саме його резюме варто розглянути.

???? Також присутніх поінформували про електронні сервіси ДСЗ https://www.dcz.gov.ua/ та Освітній портал ДСЗ ?????????https://skills.dcz.gov.ua/, за допомогою яких можна створити вдале резюме для прискорення власного працевлаштування.

???? Більше цікавої інформації читайте за посиланнями:

- https://www.facebook.com/semeniwkaRCZ

- http://pol.dcz.gov.ua/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора