A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Всеукраїнський профілактичний захід «УРОК»

Дата: 28.09.2021 14:02
Кількість переглядів: 340

Фото без описуВсеукраїнський профілактичний захід «УРОК»

 На території Семенівської селищної ради триває проведення Всеукраїнського профілактичного заходу «Урок», який продовжуватиметься протягом вересня – жовтня поточного року.

  Службою у справах дітей спільно з центром надання соціальних послуг та відділом освіти, сім’ї, молоді та спорту Семенівської селищної ради, проведені профілактично-виховні роботи та обстежено умови проживання дітей, вжито заходи щодо надання адресної допомоги у підготовці до нового навчального року та осінньо-зимового сезону дітям із сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах.Також, з метою запобігання бездоглядності, безпритульності та негативним проявам у дитячому середовищі, проведені заходи в частині виявлення дітей шкільного віку, які 01 вересня 2021 року не приступили до навчання у загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладах. Станом на 28 вересня 2021 року всі діти з 6 до 18 років приступили до навчання. Заходи по охопленню всіх дітей навчанням, як вимагає чинне законодавство, триватимуть протягом усього навчального року.

Звертаємо Вашу увагу на те, що, відповідно до чинного законодавства, обов’язки по забезпеченню належних умов щодо навчання та виховання дітей покладено на Вас. Згідно зі ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення, передбачено притягнення батьків до адміністративної відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків щодо забезпечення необхідних умов утримання, навчання та виховання дітей.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора